פיתה אפויה עם בשר וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עראיס בפיתה עם בשר וירקות

פיתה אפויה עם בשר וירקות

פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה, תענוג של מתכון הילדים מחסלים אחד אחרי השני זה יוצא פשוט נפלא. הטעמים נהדרים וזאת דרך טעימה להכניס בשר וירקות לילדים. טעים ברמות.

מרכיבים:

200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר עוף טחון
10 פיתות
תפוח אדמה מגורד
בצל קצוץ דק
כפית שום כתוש
כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

בצל חצוי ופרוס דק
עגבנייה חצויה ופרוסה דק


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב ולערבב עם שאר המצרכים.

2. לחלק כל פיתה לרבעים, לקחת חלק מעיסת הבשר ולשטח בתוך הפיתה, להוסיף את הירקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לסדר את הפיתות על נייר אפייה, מעל להניח תבנית נוספת, כן ישירות על הפיתות.

4. לאפות כ 30 דקות.

9660 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שושנה : “זה טעים בטירוף!!!
וממש קל להכנה!”

שלומית : “הכנתי ביום שישי במקום השניצלים הקבועים
הילדים ממש התלהבו ואכלו
וגם אני טעמתי ויצא מוצלח
קצת קריספי כזה
תודה רבה!”


19
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודליה

הי ניקי זאת שוב,אני. לאהבנתי בדיוק
אשמח שתסבירי לי.
אני שמה,את,הפיתות על הנייר אפיה,שהנייר אפיה,בתוך תבנית? ומעל מכסה עם תבנית?
או להשים נייר אפיה,על הרשת של התנור ואז הפיתות על הנייר אפיה ומעל מכסה עם תבנית?
אשמח שתגיבי לי מהר כי אני רוצה,להכין לצהרים.
ואיך יצא לך בתמונה פסים על הפיתות??

דני

היי ניקי.
ניתן להשתמש רק בבקר טחון עם שומן?

דני

היי אפשר על המנגל?

ליה

ניקי יקירה, התחלתי הרגע להכין ויש לי כמה שאלות:מטגנים רק את הבצל?אפשר לשמור במקרר? ומה לגבי הקפאה? נניח אם מחליפים את תפוח האדמה במשהו שניתן להקפיאזה נראה כמו האוכל המושלם להביא לילד רעב אחרי הגן אז בא לי לשמור בהקפאה כאלה :)תודה!!