פיתה אפויה עם בשר וירקות
פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה, תענוג של מתכון הילדים מחסלים אחד אחרי השני זה יוצא פשוט נפלא. הטעמים נהדרים וזאת דרך טעימה להכניס בשר וירקות לילדים. טעים ברמות.
מרכיבים:
200 ג' בשר בקר טחון
200 ג' בשר עוף טחון
10 פיתות
תפוח אדמה מגורד
בצל קצוץ דק
כפית שום כתוש
כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך
בצל חצוי ופרוס דק
עגבנייה חצויה ופרוסה דק
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד שמזהיב ולערבב עם שאר המצרכים.
2. לחלק כל פיתה לרבעים, לקחת חלק מעיסת הבשר ולשטח בתוך הפיתה, להוסיף את הירקות.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לסדר את הפיתות על נייר אפייה, מעל להניח תבנית נוספת, כן ישירות על הפיתות.
4. לאפות כ 30 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
שושנה : "זה טעים בטירוף!!!
וממש קל להכנה!"
שלומית : "הכנתי ביום שישי במקום השניצלים הקבועים
הילדים ממש התלהבו ואכלו
וגם אני טעמתי ויצא מוצלח
קצת קריספי כזה
תודה רבה!"