פיתה אפויה עם בשר וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עראיס בפיתה עם בשר וירקות

פיתה אפויה עם בשר וירקות

פיתה קלויה עם בשר טחון אפויה, תענוג של מתכון הילדים מחסלים אחד אחרי השני זה יוצא פשוט נפלא. הטעמים נהדרים וזאת דרך טעימה להכניס בשר וירקות לילדים. טעים ברמות.

מרכיבים:

200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר עוף טחון
10 פיתות
תפוח אדמה מגורד
בצל קצוץ דק
כפית שום כתוש
כפית שטוחה פפריקה
רבע כפית כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח במידה וצריך

בצל חצוי ופרוס דק
עגבנייה חצויה ופרוסה דק

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שמזהיב ולערבב עם שאר המצרכים.

2. לחלק כל פיתה לרבעים, לקחת חלק מעיסת הבשר ולשטח בתוך הפיתה, להוסיף את הירקות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות, לסדר את הפיתות על נייר אפייה, מעל להניח תבנית נוספת, כן ישירות על הפיתות.

4. לאפות כ 30 דקות.

22925 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שושנה : “זה טעים בטירוף!!!
וממש קל להכנה!”

שלומית : “הכנתי ביום שישי במקום השניצלים הקבועים
הילדים ממש התלהבו ואכלו
וגם אני טעמתי ויצא מוצלח
קצת קריספי כזה
תודה רבה!”

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
ויולה

שלום ניקי! המתכון נראה מדהים ואני אוהבת את כל מה שאני עושה שלך. שאלה קצת מצחיקה….. איך נכנסות עשר פיתות לתבנית אחת? הרי את התבנית השניה אני צריכה כדי לשים מעל. עושים בשני סבבים? או שלמבשלות מקצועיות כמוך יש יותר תבניות בבית?

אושרת ביטון

ניקי צהריים טובים
חייבים לטגן את ההצל או שאפשר לגרד בלי טיגון

סימה

הי ניקי ,
מודה לך על כל המתכונים המעולים שאת משתפת ,
יש לי שאלה האם ניתן להשתמש בהודו טחון ?

ח.ח.

שבוע טוב לבשלנית האלופה!
זה בסדר שבין הפיתות לתבנית העליונה היה עוד נייר אפיה?