קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי, תענוג של תבשיל הרוטב כאן נהדר מלא טעמים וחריף! כיף לאכול הקציצות הנהדרות האלה. תבשיל טעים קל ופשוט לכל המשפחה.

20 קציצות

מרכיבים:

250 ג’ בקר טחון
250 חזה עוף טחון
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
בצל קטן קצוץ ומוזהב
1/3 כפית כמון
קורט קינמון
תפוח אדמה מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
תפוח אדמה בינוני מגורד
פלפל חריף קצוץ דק
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כוס עשבי תיבול
פטרוזיליה וכוסברה
3 כוסות מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. ללוש היטב את מצרכי הבשר ליצור קציצות ולהקפיא ל 30 דקות.

2.לטגן את הבצל, להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים, להרתיח להנמיך ולבשל כמה דקות להוסיף את הקציצות לכסות חלקית ולבשל כ 25 דקות.

הערות:
אין צורך להפשיר לפני הכניסה לרוטב זה לא מספיק לקפוא, אין בעיה עם התפוחי אדמה.

מתכוני בשר טחון

37711 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

גולשים מכינים וממליצים:

ריקי : “חייבת להחמיא לך.בדרך כלל כשבאים אורחים אני לא מנסה מתכונים חדשים,אבל איתך הסתכנתי.תשמעי,היתה הצלחה מסחררת! אני בשלנית ותיקה ואוהבת לבשל.כזה עוד לא היה לי.
תודה רבה. מקווה ליהנות מכשרונך גם בעתיד.”

יפית : “ניקי, מה יהיה על כל מתכון אני אחמיא לך
יצא טעים מאוד”

אצ’ה : “הקציצות האללה מעולות! מתענגת בזה הרגע מכל ביס..”

שרה : “עשיתי עם עם עוף טחון ויצא נהדר, כל המשפחה אכלה והחמיאה.
ולי נותר לומר לך תודה ניקי נפלאה שלנו.”

בתיה : “הכנתי את הקציצות ברוטב פיקנטי יצא פיצוץ חבל על הזמן”

אורטל : “יצא פיצוץץץ כל מתכון שאני מכינה יוצא מדהים מודה לך על השיתוף במתכונים המדהימים שלך”

118
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

וואוו וואווו
הכנתי את הקציצות
הוספתי גרגרי חומוס שימורים
הכל על קוסקוס לבן
אמאל’ה כמה טעים

אתי דגן

היי ניקי האם אפשר לוותר על טיגון הבצל ובמקום זה לגרד את הבצל

חוה

היי ניקי,

משום מה כשאני מכינה קציצות בשר ברוטב, הקציצות לא יוצאות נימוחות ועסיסיות ולא בטעם בשר. אלא יוצאות לי יבשות, למרות שאני שמה 2 כפות פירורי לחם או תפו”א מגורד.
אני רוצה לנסות לעשות את המתכון שלך. מה הסוד לקציצות עסיסיות?

זהבה כרמל

יצא מעולה ! ממש מעדן ! תודה רבה .

שירה

עד כמה זה נורא אם הוספתי ביצה אחת לקציצות? (אני יודעת שלא רשום ביצה אבל הוספתי מההרגל)… זה הורס?

יערה

התבלבלתי במתכון
חחח
כבר ענית לי במתכון הנכון
תודה.

1 6 7 8