קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי, תענוג של תבשיל הרוטב כאן נהדר מלא טעמים וחריף! כיף לאכול הקציצות הנהדרות האלה. תבשיל טעים קל ופשוט לכל המשפחה.

20 קציצות

מרכיבים:

250 ג’ בקר טחון
250 חזה עוף טחון
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
בצל קטן קצוץ ומוזהב
1/3 כפית כמון
קורט קינמון
תפוח אדמה מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
תפוח אדמה בינוני מגורד
פלפל חריף קצוץ דק
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כוס עשבי תיבול
פטרוזיליה וכוסברה
3 כוסות מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. ללוש היטב את מצרכי הבשר ליצור קציצות ולהקפיא ל 30 דקות.

2.לטגן את הבצל, להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים, להרתיח להנמיך ולבשל כמה דקות להוסיף את הקציצות לכסות חלקית ולבשל כ 25 דקות.

הערות:
אין צורך להפשיר לפני הכניסה לרוטב זה לא מספיק לקפוא, אין בעיה עם התפוחי אדמה.

מתכוני בשר טחון

62997 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

גולשים מכינים וממליצים:

ריקי : “חייבת להחמיא לך.בדרך כלל כשבאים אורחים אני לא מנסה מתכונים חדשים,אבל איתך הסתכנתי.תשמעי,היתה הצלחה מסחררת! אני בשלנית ותיקה ואוהבת לבשל.כזה עוד לא היה לי.
תודה רבה. מקווה ליהנות מכשרונך גם בעתיד.”

יפית : “ניקי, מה יהיה על כל מתכון אני אחמיא לך
יצא טעים מאוד”

אצ’ה : “הקציצות האללה מעולות! מתענגת בזה הרגע מכל ביס..”

שרה : “עשיתי עם עם עוף טחון ויצא נהדר, כל המשפחה אכלה והחמיאה.
ולי נותר לומר לך תודה ניקי נפלאה שלנו.”

בתיה : “הכנתי את הקציצות ברוטב פיקנטי יצא פיצוץ חבל על הזמן”

אורטל : “יצא פיצוץץץ כל מתכון שאני מכינה יוצא מדהים מודה לך על השיתוף במתכונים המדהימים שלך”

176
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

ותודה על התגובה המהירה והרצון לעזור
לפי התגובות תדעי מה הכנתי היום בבית כל מימך והכל טעים ומיוחד

נעמה

כן בדיוק הסתכלתי במתכון שלו נראה לי
תודה

נעמה

תיבול הקציצות מתאים לעל האש לא מצאתי משהו ספציפי

יעל

הי,ניקי ..רציתי לדעת אם אפשר להקפיא את הקציצות לפני הטיגון?

1 10 11 12