יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני בשר טחון

כדורי בשר עם ערמונים

23 דצמבר 2017
(Visited 27,131 times, 1 visits today)
כדורי בשר עם ערמונים

כדורי בשר עם ערמונים

תבשילי קציצות תמיד מזכירים לי אוכל של בבית, סיר מלא על קציצות על האש ביעבוע עדין יש ריח טוב ברחבי המטבח. ליד יש סיר עם אורז שהרי חייבים להגיש קציצות עם אורז, תחשבו על הרוטב של הקציצות עם האורז ביחד וכמה שזה טעים. זה אוכל של אמא חם בייתי ויוצא ישר מהלב.
שילוב נהדר של קציצות עם ערמונים.

4 מנות

מרכיבים:

500 ג' בשר בקר טחון
בצל
2 שיני שום
גזר
תפוח אדמה
1/4 כפית כורכום
מעט פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הרוטב:
2 חבילות ערמונים בוואקום
בצל
כפית קמח
שן שום
כף סוכר חום
2 – 3 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה
כף קטשופ
שליש כפית רוזמרין
כף סילאן
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • חזה עוף עם קישואים וגזר

    אסור לי להכין את המתכון הזה ואני כל הזמן אומרת את זה ואני לא מפסיקה להכין, מנשנשת, טועמת, אוכלת.
    מה שיפה במתכון הזה שהחזה עוף יוצא אליפות! אין על חזה עוף רך וזה לא דבר שקל להשיג כשמדובר בחזה עוף.
    רך משגע, טעים והירקות ליד איזו פריכות נהדרת, כל ביס משגע ואני הכי מצטערת שלא הכנתי יותר.
    לקח לי 10 דקות (לא כולל זמן השרייה) ויש ארוחת צהריים יפהפייה, צבעונית, חזה עוף טעים טעים עם מרקם נהדר, ירקות טובים, טעם עדין של צ'ילי מתוק שעוטף הכל באהבה.
    הגשתי עם אורז לבן שזאת תוספת נהדרת לחזה עוף עם ירקות. אני סיימתי תודה ושלום מוזמנים לאכול.

    3 מנות

הכנות:

  1. 1. הכנת הקציצות : לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לקצוץ את הבצל ולטגן עד הזהבה, לקצוץ את השום ולטגן עם הבצל, את הגזר והתפוח אדמה לקלף ולגרד ולערבב יחד עם כל המצרכים כולל הבצל והשום.

2. ליצור  כדורים קטנים ולהכניס למקרר לחצי שעה.

3. הכנת הרוטב : לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן אותו עד שהוא מזהיב, להוסיף את הקמח ולערבב עד שהוא נמס, לפרוס את השום ולטגן יחד עם הבצל זמן קצר, להוסיף את הסוכר חום לערבב קלות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל 10 דקות על אש בינונית.

4. להוסיף את הקציצות לבשל כ 15 דקות, להוסיף את הערמונים ולבשל עוד 15 דקות.

הוגש עם אורז, סלט כרובית ותפוחי אדמה מוקרמים פרווה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בבשר עוף טחון, ניתן להקפיא, ערמונים לא חובה אפשר להכין בלי.

כדורי בשר עם ערמוניםכדורי בשר עם ערמונים

כדורי בשר עם ערמונים

כדורי בשר עם ערמוניםכדורי בשר עם ערמונים

גולשים מכינים וממליצים:

אסנת : "מעולה מעולה מעולה!! יוצאות רכות ומושלמות..נחטפו מהסיר ברגע ההגשה. תודה לך ניקי על עוד מתכון מנצח!!"

הרשם
עדכן
50 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי המופלאה
אפשר לערבב את בשר הבקר עם הודו?

היי ניקי יקרה, אם השאלה נשלחה פעמיים איתך הסליחה…לא רואה את השאלה ששלחתי לראשונה. יש לי 800 גר' בשר טחון, מה היחס?

היי ניקי יקרה, הקציצות לא מץפרקות בלי ביצה ופרורי לחם? שאלה נוספת יש לי 800 גרם בשר טחון מה היחס? להוסיף תפוח אדמה וגזר?

אמאלה איזה מעלף. הילדים זללו. התינוקת התלקקה. מה זה תודה!!

רבע שעה פירקו את הסיר

אם לא היית קיימת היו צריכים להמציא אותך
אין לי גזר….לשים במקום עוד תפוח אדמה או משהוא אחר?
תודה

היי ניקי, פספסתי איפה נכנס הבשר?