יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים כריכים / טוסטים מתכוני בשר טחון נישנושים טעימים

עראייס בלחם עסיסי וטעים

16 דצמבר 2018
(Visited 20,474 times, 6 visits today)
עראייס בלחם עסיסי וטעים

עראייס בלחם עסיסי וטעים

לקח לי 10 דקות להכין מההתחלה ועד הסוף.  עראייס זה דבר נהדר, לכאורה זה דבר פשוט פיתה עם בשר מה הסיפור הגדול מה ההתלהבות מזה ?
השילוב של הפיתה עם הבשר זה מעולה הפיתה סופגת את המיצים את הטעם של הבשר ואם משתמשים בבשר טוב זה בכלל חגיגה.
אני מוסיפה ירקות העגבניה מוציאה את המיץ שלה והבצל נותן את הפריכות שלו עכשיו תדמיינו את הביס ותבינו כמה שזה טעים.
אפשר לומר שהתעצלתי לא היו לי פיתות ורציתי להכין עראייס, מה לחם זה לא טוב ? טוב מאוד אפילו.
הכנתי עם לחם שהיה לי בבית וסידרתי אחלה ארוחת צהריים לילדים.

מרכיבים:

14 פרוסות לחם
300 ג' בשר עוף טחון / בקר
בצל
2 שיני שום
חצי כפית פפריקה מתוקה
שליש כפית כורכום
רבע כפית פפריקה חריפה
רבע כפית פלפל שחור
3/4 כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

עגבנייה
בצל
מלח גס

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

הכנות:

1. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן, לקצוץ את הבל ולטגן עד שהוא מזהיב קלות, במהלך הטיגון לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל השום (אחלה ריח יש במטבח).

2. להעביר את הבצל לקערה לקערה יחד עם שאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהעיסה לשטח על הפרוסה, לפרוס דק את העבניה והבצל  לסדר מעל, לפזר מעט מלח גס

4. לשים את הפרוסות בטוסטר לחיצה ולאפות עד שהלחם זהוב.

הוגש עם תפוחי אדמה אפויים סלט תורכי וירקות טריים.

כדאי לדעת ש…
מדובר על טוסטר רציני ולא הטוסטרים הקטנים, רק טוסטר חזק יאפה את הבשר בפנים כמו שצריך כל השאר יאפו את הלחם ולא יגיעו לבשר. אם הטוסטר חם מידי כדאי לעצור לתת לו להתקרר קצת ואז להמשיך.
תקפידו על שכבת בשר דקה, אם למישהו יש ספק שהבשר מוכן בסיום להכניס לתנור חם מכוסה ל 15 דקות.
אי אפשר להכין את המתכון ללא טוסטר לחיצה. אפשרות נוספת לאפייה בתנור עם פיתות. אפשר להשתמש בבשר בקר במקום עוף.

זה מעולה! זמן ההכנה מההתחלה ועד הסוף פחות מ 10 דקות, מומלץ להכין כמות זה מתחסל.

עראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעים

עראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעים

הרשם
עדכן
12 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יש טוסטר שאת ממליצה עליו?

אופן ההכנה לא ברור . לא ברור מה עושים עם הבשר ושאר החומרים .

כרגיל ניקי, כל הכבוד על הרעיון. זה מראה על יציאה מהקופסה

האם אפשר להקפיא?

היי יקרה,
נראה מעולה כרגיל!
מה זה הכיסונים בתמונה ליד..? בצק ספידי?
תודה מראש
תבורכי 🙂

איזה כיף. הצלחתי להתחבר לאפליקציה. עכשיו אנסה ללמוד אותה. יש ספר מתכונים גם פה?

יצא פצצה עלי והצליחי