יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים כריכים / טוסטים מתכוני בשר טחון נישנושים טעימים

עראייס בלחם עסיסי וטעים

16 דצמבר 2018
(Visited 18,865 times, 1 visits today)
עראייס בלחם עסיסי וטעים

עראייס בלחם עסיסי וטעים

לקח לי 10 דקות להכין מההתחלה ועד הסוף.  עראייס זה דבר נהדר, לכאורה זה דבר פשוט פיתה עם בשר מה הסיפור הגדול מה ההתלהבות מזה ?
השילוב של הפיתה עם הבשר זה מעולה הפיתה סופגת את המיצים את הטעם של הבשר ואם משתמשים בבשר טוב זה בכלל חגיגה.
אני מוסיפה ירקות העגבניה מוציאה את המיץ שלה והבצל נותן את הפריכות שלו עכשיו תדמיינו את הביס ותבינו כמה שזה טעים.
אפשר לומר שהתעצלתי לא היו לי פיתות ורציתי להכין עראייס, מה לחם זה לא טוב ? טוב מאוד אפילו.
הכנתי עם לחם שהיה לי בבית וסידרתי אחלה ארוחת צהריים לילדים.

מרכיבים:

14 פרוסות לחם
300 ג’ בשר עוף טחון / בקר
בצל
2 שיני שום
חצי כפית פפריקה מתוקה
שליש כפית כורכום
רבע כפית פפריקה חריפה
רבע כפית פלפל שחור
3/4 כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

עגבנייה
בצל
מלח גס

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

  • המבורגר חזה עוף

    למה בעצם אנחנו כל כך אוהבים המבורגר ? מה יש בקציצה הזאת שהיא הפכה ללהיט היסטרי שכולם כל כך אוהבים ? איך מכינים את ההמבורגר המושלם שיוצא רך, עסיסי כזה שמתבקש לתת ביס.
    אני רק עשיתי שינוי אחד מאוד חשוב, לא השתמשתי בבקר רציתי בשר זול יותר ושעדיין יתן תוצאה טובה גם אם בחרתי להוזיל את המצרכים.
    יצא מושלם! הגשתי בתוך לחמניות עם ירקות וקטשופ והילדים חיסלו.
    מה אתם חושבים שאני לא לקחתי ? אין מצב זה נראה כל כך טוב שהייתי חייבת לקחת לחמניה אחת.

    12 המבורגרים

הכנות:

1. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן, לקצוץ את הבל ולטגן עד שהוא מזהיב קלות, במהלך הטיגון לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל השום (אחלה ריח יש במטבח).

2. להעביר את הבצל לקערה לקערה יחד עם שאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהעיסה לשטח על הפרוסה, לפרוס דק את העבניה והבצל  לסדר מעל, לפזר מעט מלח גס

4. לשים את הפרוסות בטוסטר לחיצה ולאפות עד שהלחם זהוב.

הוגש עם תפוחי אדמה אפויים סלט תורכי וירקות טריים.

כדאי לדעת ש…
מדובר על טוסטר רציני ולא הטוסטרים הקטנים, רק טוסטר חזק יאפה את הבשר בפנים כמו שצריך כל השאר יאפו את הלחם ולא יגיעו לבשר. אם הטוסטר חם מידי כדאי לעצור לתת לו להתקרר קצת ואז להמשיך.
תקפידו על שכבת בשר דקה, אם למישהו יש ספק שהבשר מוכן בסיום להכניס לתנור חם מכוסה ל 15 דקות.
אי אפשר להכין את המתכון ללא טוסטר לחיצה. אפשרות נוספת לאפייה בתנור עם פיתות. אפשר להשתמש בבשר בקר במקום עוף.

זה מעולה! זמן ההכנה מההתחלה ועד הסוף פחות מ 10 דקות, מומלץ להכין כמות זה מתחסל.

עראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעים

עראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעים

הרשם
עדכן
12 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יש טוסטר שאת ממליצה עליו?

אופן ההכנה לא ברור . לא ברור מה עושים עם הבשר ושאר החומרים .

כרגיל ניקי, כל הכבוד על הרעיון. זה מראה על יציאה מהקופסה

האם אפשר להקפיא?

היי יקרה,
נראה מעולה כרגיל!
מה זה הכיסונים בתמונה ליד..? בצק ספידי?
תודה מראש
תבורכי 🙂

איזה כיף. הצלחתי להתחבר לאפליקציה. עכשיו אנסה ללמוד אותה. יש ספר מתכונים גם פה?

יצא פצצה עלי והצליחי