עראייס בלחם עסיסי וטעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עראייס בלחם עסיסי וטעים

עראייס בלחם עסיסי וטעים

לקח לי 10 דקות להכין מההתחלה ועד הסוף.  עראייס זה דבר נהדר, לכאורה זה דבר פשוט פיתה עם בשר מה הסיפור הגדול מה ההתלהבות מזה ?
השילוב של הפיתה עם הבשר זה מעולה הפיתה סופגת את המיצים את הטעם של הבשר ואם משתמשים בבשר טוב זה בכלל חגיגה.
אני מוסיפה ירקות העגבניה מוציאה את המיץ שלה והבצל נותן את הפריכות שלו עכשיו תדמיינו את הביס ותבינו כמה שזה טעים.
אפשר לומר שהתעצלתי לא היו לי פיתות ורציתי להכין עראייס, מה לחם זה לא טוב ? טוב מאוד אפילו.
הכנתי עם לחם שהיה לי בבית וסידרתי אחלה ארוחת צהריים לילדים.

מרכיבים:

14 פרוסות לחם
300 ג’ בשר עוף טחון / בקר
בצל
2 שיני שום
חצי כפית פפריקה מתוקה
שליש כפית כורכום
רבע כפית פפריקה חריפה
רבע כפית פלפל שחור
3/4 כף א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

עגבנייה
בצל
מלח גס

הכנות:

1. לחמם מחבת עם שתי כפות שמן, לקצוץ את הבל ולטגן עד שהוא מזהיב קלות, במהלך הטיגון לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל השום (אחלה ריח יש במטבח).

2. להעביר את הבצל לקערה לקערה יחד עם שאר המצרכים.

3. לקחת חתיכה מהעיסה לשטח על הפרוסה, לפרוס דק את העבניה והבצל  לסדר מעל, לפזר מעט מלח גס

4. לשים את הפרוסות בטוסטר לחיצה ולאפות עד שהלחם זהוב.

הוגש עם תפוחי אדמה אפויים סלט תורכי וירקות טריים.

כדאי לדעת ש…
מדובר על טוסטר רציני ולא הטוסטרים הקטנים, רק טוסטר חזק יאפה את הבשר בפנים כמו שצריך כל השאר יאפו את הלחם ולא יגיעו לבשר. אם הטוסטר חם מידי כדאי לעצור לתת לו להתקרר קצת ואז להמשיך.
תקפידו על שכבת בשר דקה, אם למישהו יש ספק שהבשר מוכן בסיום להכניס לתנור חם מכוסה ל 15 דקות.
אי אפשר להכין את המתכון ללא טוסטר לחיצה. אפשרות נוספת לאפייה בתנור עם פיתות. אפשר להשתמש בבשר בקר במקום עוף.

זה מעולה! זמן ההכנה מההתחלה ועד הסוף פחות מ 10 דקות, מומלץ להכין כמות זה מתחסל.

7256 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעים

עראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעיםעראייס בלחם עסיסי וטעים

6
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי❤

היי יקרה,
נראה מעולה כרגיל!
מה זה הכיסונים בתמונה ליד..? בצק ספידי?
תודה מראש
תבורכי 🙂

נני

איזה כיף. הצלחתי להתחבר לאפליקציה. עכשיו אנסה ללמוד אותה. יש ספר מתכונים גם פה?

תמר

יצא פצצה עלי והצליחי