שוקי עוף בגריל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוקי עוף בגריל

שוקי עוף בגריל

נכון שאין כמו תבשילים של לתבל ולהכניס לתנור ? בלי להסתבך בלי ערימות כלים בכיור הכי פשוט שיש לשים תבלינים ותוך שעה יוצא מהתנור עוף שמריח טוב ונראה טוב יש מנה עיקרית טעימה מאוד.

מרכיבים:

10 שוקיים בלי רגל
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
קורט קינמון
כף רוטב סויה
כפית דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את התבלינים ולתבל את השוקיים היטב.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את השוקיים.

3. 200 מעלות בסביבות 20 דקות אח”כ להוריד ל180 מעלות לעוד חצי שעה. מידי פעם להבריש את השוקיים ברוטב שנוצר.

78668 צפיות 83 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקי עוף בגריל

שוקי עוף בגריל

גולשים מכינים וממליצים:

ליב : “יצא מ-ו-ש-ל-ם!! אפילו אני, שלא מתה על עוף בד”כ, גנבתי אחד ישר מהתבנית…”

מרינה : “עכשיו יצא מהתנור, הצבע מושלם, הטעם גן עדן”

ג’אצ’וק : “השוקיים האלה הן אחלה נשנוש בשרי – ליקקנו אצבעות!”

רותי : “אני מבשלת כל חג ושבת לעשרים שלושים איש ואף אחד לא מוכן לוותר על העוף הזה, הם התמכרו! אז תודה לך על המחמאות שאני מקבלת בזכותך”

370
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

ניקי יקרה-
אם אני שמה כף א.מרק יש צורך לשים גם מלח? אם כן,אשמח לדעת כמה.
תודה מראש

חיפושית

היי ניקי 🙂
אפשר להחליף דבש בסילאן?

שרה

היי ניקי,
2 שאלות-
1. לפעמים יש מתכונים שצריך להשרות את העוף .. ולפעמים, כמו במתכון הזה, לא צריך. למה?
2. האם אני יכולה להשרות את השוקיים במקרר מעכשיו עד מחר בבוקר?
תודה מראש!

סיון

היי ניקי שנה טובה
האם ניתן להכין היום לארוחה מחר?

אילנה

האם צריך להפוך את השוקיים במהלך האפייה? תודה

1 22 23 24