שוקי עוף בגריל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוקי עוף בגריל

שוקי עוף בגריל

נכון שאין כמו תבשילים של לתבל ולהכניס לתנור ? בלי להסתבך בלי ערימות כלים בכיור הכי פשוט שיש לשים תבלינים ותוך שעה יוצא מהתנור עוף שמריח טוב ונראה טוב יש מנה עיקרית טעימה מאוד.

מרכיבים:

10 שוקיים בלי רגל
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
קורט קינמון
כף רוטב סויה
כפית דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את התבלינים ולתבל את השוקיים היטב.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את השוקיים.

3. 200 מעלות בסביבות 20 דקות אח”כ להוריד ל180 מעלות לעוד חצי שעה. מידי פעם להבריש את השוקיים ברוטב שנוצר.

47576 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקי עוף בגריל

שוקי עוף בגריל

גולשים מכינים וממליצים:

ליב : “יצא מ-ו-ש-ל-ם!! אפילו אני, שלא מתה על עוף בד”כ, גנבתי אחד ישר מהתבנית…”

מרינה : “עכשיו יצא מהתנור, הצבע מושלם, הטעם גן עדן”

ג’אצ’וק : “השוקיים האלה הן אחלה נשנוש בשרי – ליקקנו אצבעות!”

רותי : “אני מבשלת כל חג ושבת לעשרים שלושים איש ואף אחד לא מוכן לוותר על העוף הזה, הם התמכרו! אז תודה לך על המחמאות שאני מקבלת בזכותך”

329
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביגיל

הי ניקי,
האם אפשר לשפוך את הרוטב על העוף ולהכניס ככה לתנור? או שאמורים להשרות ברוטב ואז להוציא לתבנית יבשה?
תודה, אביגיל.

אבי

צריך לכסות?

שרית

הי ניקיקודם כל תודה רבה על המתכונים והסבלנות שלך!אני מכינה השבוע לאזכרה של סבי כמות גדולה של שוקיים וכרעיים ( סביב ה50 חתיכות)תוכלי לכוון אותי לכמות המלח ופלפל? אבקת מרק ראיתי שכתבת כף אחת על הכמןת שרשמת ואם מגדילים כמות אז לא להכפיל א.מרק אלא קצת פחותמה לגבי מלח ופלפל? פעם שעברה הכנתי ויצא קצת מלוח ואני חוששת לפספס שוב..

ליאת

אם אני רוצה להכפיל את כמות השוקיים האם להכפיל את כמות הרוטב???
האם ניתן להקפיא את השוקיים עם הרוטב (לפני אפייה)
תודה מראש

1 20 21 22