שוקי עוף בגריל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שוקי עוף בגריל

שוקי עוף בגריל

נכון שאין כמו תבשילים של לתבל ולהכניס לתנור ? בלי להסתבך בלי ערימות כלים בכיור הכי פשוט שיש לשים תבלינים ותוך שעה יוצא מהתנור עוף שמריח טוב ונראה טוב יש מנה עיקרית טעימה מאוד.

מרכיבים:

10 שוקיים בלי רגל
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
קורט קינמון
כף רוטב סויה
כפית דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את התבלינים ולתבל את השוקיים היטב.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את השוקיים.

3. 200 מעלות בסביבות 20 דקות אח”כ להוריד ל180 מעלות לעוד חצי שעה. מידי פעם להבריש את השוקיים ברוטב שנוצר.

35709 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שוקי עוף בגריל

שוקי עוף בגריל

גולשים מכינים וממליצים:

ליב : “יצא מ-ו-ש-ל-ם!! אפילו אני, שלא מתה על עוף בד”כ, גנבתי אחד ישר מהתבנית…”

מרינה : “עכשיו יצא מהתנור, הצבע מושלם, הטעם גן עדן”

ג’אצ’וק : “השוקיים האלה הן אחלה נשנוש בשרי – ליקקנו אצבעות!”

רותי : “אני מבשלת כל חג ושבת לעשרים שלושים איש ואף אחד לא מוכן לוותר על העוף הזה, הם התמכרו! אז תודה לך על המחמאות שאני מקבלת בזכותך”

318
תגובות

  הרשם  
עדכן
שקד

טעים מאוד . תודה רבה

גילת

שבוע טוב ,
זה הולך עם שעועית ירוקה?

שלי

היי הכוונה בפפריקה מרוקאית שה פפריקה חריפה או מתוקה?

דני

היי ניקי.
ניתן להוסיף תפוחי אדמה?במידה וכן,כמה?

נעמי

הי ניקי,
בכותרת כתבת שהשוקיים בגריל ובתגובות לשאלות – לשים במצב אפייה רגיל. התבלבלתי. באיזו תוכנית לבחור?

עינב

היי
האם אפשר לוותר על הדבש והקינמון?
שאלה שנייה, בלי רגל זה אומר שאני צריכה לחתוך את הרגל של השוק?

1 19 20 21