יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

לבבות עוף עם תפוחי אדמה

9 יולי 2014
(Visited 13,252 times, 7 visits today)
לבבות עוף עם תפוחי אדמה

לבבות עוף עם תפוחי אדמה

אני אוהבת לבבות, אני אוהבת את הטעם שהם נותנים לרוטב יחד עם תפוחי אדמה התבשיל הזה פשוט מעולה הוא טעים טעים מומלץ ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
600 ג’ לבבות חתוכים לקוביות (לא חובה)
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
2 כוסות מים
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • פרגיות ברוטב ברביקיו ודבש

    תרשו לי זה טעים ברמות. כשאני רוצה להכין ארוחת הצהריים לילדים (שימו שניצל בצד לרגע) אני מכינה את המתכון הזה.
    ואוו כמה טעים וכמה פשוט להכין, הרוטב הזה גאוני!  הוא נותן טעם מופלא לפרגיות, לחזה עוף ואפילו לכנפיים, מה שיש לכם הולך.
    פשוט פשוט לערבב ולתבל את הפרגיות אני מבטיחה שלא תפסיקו לנשנש.
    ממבט ראשון לא נראה משהו אבל ברגע שתטעמו אין מצב שתפסיקו להכין.
    אפשר להכין כמות מהרוטב ולשמור בהקפאה זה נשמר נהדר.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד שמזהיב, להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשתי דקות להוסיף תבלינים ומים לבשל עד שהכל רך.

2. להוסיף את הלבבות לבשל תוך כדי בחישה כ 10 דקות, לבדוק טעמים.

לבבות עוף עם תפוחי אדמהלבבות עוף עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סינטיה : “הכנתי היום (הכפלתי כמויות!) וחזרתי לספר שחיסלו את תכולת הסיר וקינחו בטבילת החלה ברוטב. מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

מעיין : “הכנתי היום יצא מעדן
נכנס לרשימת המתכונים המועדפים עלי”

הרשם
עדכן
59 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי, חייבת לציין שאוהבת את המתכונים שלך. אני 3וצה להכין קילו לבבות (משפחה גדולה) , אך כדי לי להגדיל את שאר התבלינים ותפוחי האדמה? תודה

ראשית תודה על המתכון של לבבות ומתכונים נפלאים אחרים! אישית לא מכינה אף תבשיל עם לבבות בלי לבשל אותם לפני כן עד שכמעט רכים… כמובן עשיתי את אותו דבר גם במתכון הזה והנה מוכן לו עוד תבשיל נהדר! בהצלחה לכולן ושוב אלפי תודות לניקי האלופה!

אפשרי להוסיף גזר לתבשיל??

מתאים להוסיף פה גם קורקבנים, לא ?

יש אפשרות להוסיף פטריות? נראה לי שזה יהיה שילוב מעניין ואם כן באיזה שלב

היי ניקי רציתי לשאול אם אפשר שום במקום בצל? בעלי אלרגי לבצל לצערי

היי ניקי,
בתור מישהי שאוהבת את מרבית המתכונים, חייבת לציין שבתור שומרת כשרות – המתכון הזה לא התרומם, היה צריך לצלות את הלבבות קודם על המנגל ואז הם די התייבשו ואפילו הרוטב לא הצליח להציל אותם. אבל היי, היה לי סיר שלם רק לעצמי – סוג של נחמה…