לבבות עוף מתכון לילדים
מי לא מכיר את הטעם של לבבות עוף ? כשעושים על האש הלבבות להיט כולם אוהבים אותם. זה בין החלקים הכי זולים שאפשר לקנות אני יודעת שאני קצת מנג'סת על העניין הזה אבל אפשר להוזיל את הארוחות זה תלוי בנו.
לא חייבים לקנות את הבשרים היקרים יותר אפשר להכין מנות נפלאות עם לבבות או קורקבנים זול באופן משמעותי ולא מתפשרים על הטעם זה יוצא נפלא וזאת אחת המנות שאני אוהבת להכין לילדים לצהריים, הרוטב נפלא תפוחי האדמה רכים.
אנחנו מנקים את התחתית מרוב שזה טעים עם חלה שסופגת את הרוטב.
3 מנות
מרכיבים:
בצל גדול חתוך לקוביות
600 ג' לבבות מוכשרים חתוכים לקוביות / כמו שהם
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
פלפל חריף קטן חתוך לקוביות (לא חובה)
2 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת רחבה עם 4 – 5 כפות שמן להתחיל בטיגון התפוחי אדמה לטגן כ 10 דקות מידי פעם לערבב להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות עד שהתפוחי אדמה מתרככים.
2. להוסיף מים רסק, סוכר, פלפל ותבלינים להמשיך לבשל עד שהתפוחי אדמה רכים להוסיף את הלבבות לבשל עוד כ 10 דקות ולבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
סינטיה : "הכנתי היום (הכפלתי כמויות!) וחזרתי לספר שחיסלו את תכולת הסיר וקינחו בטבילת החלה ברוטב. מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
מעיין : "הכנתי היום יצא מעדן
נכנס לרשימת המתכונים המועדפים עלי"