לבבות עוף עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות עוף עם תפוחי אדמה

לבבות עוף עם תפוחי אדמה

אני אוהבת לבבות, אני אוהבת את הטעם שהם נותנים לרוטב יחד עם תפוחי אדמה התבשיל הזה פשוט מעולה הוא טעים טעים מומלץ ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
600 ג’ לבבות חתוכים לקוביות (לא חובה)
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
2 כוסות מים
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד שמזהיב, להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשתי דקות להוסיף תבלינים ומים לבשל עד שהכל רך.

2. להוסיף את הלבבות לבשל תוך כדי בחישה כ 10 דקות, לבדוק טעמים.

22735 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות עוף עם תפוחי אדמהלבבות עוף עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סינטיה : “הכנתי היום (הכפלתי כמויות!) וחזרתי לספר שחיסלו את תכולת הסיר וקינחו בטבילת החלה ברוטב. מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

מעיין : “הכנתי היום יצא מעדן
נכנס לרשימת המתכונים המועדפים עלי”

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
נטלי

ראשית תודה על המתכון של לבבות ומתכונים נפלאים אחרים! אישית לא מכינה אף תבשיל עם לבבות בלי לבשל אותם לפני כן עד שכמעט רכים… כמובן עשיתי את אותו דבר גם במתכון הזה והנה מוכן לו עוד תבשיל נהדר! בהצלחה לכולן ושוב אלפי תודות לניקי האלופה!

מורן

אפשרי להוסיף גזר לתבשיל??

ליאור

מתאים להוסיף פה גם קורקבנים, לא ?