לבבות עוף עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות עוף עם תפוחי אדמה

לבבות עוף עם תפוחי אדמה

אני אוהבת לבבות, אני אוהבת את הטעם שהם נותנים לרוטב יחד עם תפוחי אדמה התבשיל הזה פשוט מעולה הוא טעים טעים מומלץ ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
600 ג’ לבבות חתוכים לקוביות (לא חובה)
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
2 כוסות מים
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד שמזהיב, להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשתי דקות להוסיף תבלינים ומים לבשל עד שהכל רך.

2. להוסיף את הלבבות לבשל תוך כדי בחישה כ 10 דקות, לבדוק טעמים.

23471 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות עוף עם תפוחי אדמהלבבות עוף עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סינטיה : “הכנתי היום (הכפלתי כמויות!) וחזרתי לספר שחיסלו את תכולת הסיר וקינחו בטבילת החלה ברוטב. מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

מעיין : “הכנתי היום יצא מעדן
נכנס לרשימת המתכונים המועדפים עלי”

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

היי ניקי…
אני חייבת לחצות את הלבבות??
אי אפשר שלמים??

שרית

היי ניקי,
תודה רבה על מתכון מושלם!!! הילדים שלי לא אכלנים גדולים ובחופש הגדול הייתי חייבת לגוון להם באוכל ונעזרתי בך רבות ותמיד בהצלחה מרובה!
את המתכון הזה עשיתי אתמול והילדים פשוט טרפו שלא האמנתי!!!!
שרית

אור

הכנתי בדיוק לפי המתכון, יצא טעים (לטעמי לא וואו) אבל אחותי מאוד התלהבה!
קל להכנה ומומלץ!

שיר

שבוע טוב. ראשית, אני חייבת לציין שהמתכונים שלך נהדרים ותמיד אני יוצאת מרוצה (וגם המשפחה). שנית, רציתי לשאול איך את מנקה את הלבבות, כי זה נראה לי התעסקות רצינית. תודה מראש

אתי יהלום

ממה שהבנתי לבבות חייבים לבשל המון זמן את כתבת שמספיק 10 דקות שזה נורא מעט זו לא טעות? ועוד דבר אומרים שצריך לנקות גם את זה לא כתבת.

אתי יהלום

נאלצתי לזרוק את התבשיל למה?
קודם כל עד שתפוחי האדמה גמרו להתבשל לקח הרבה זמן למרות שהם נחתכו לחתיכות קטנות והמון תוספות של מים . ובסוף חשבתי שיאהבו את הלבבות וטעיתי יצא צמיגי מאד אפילו הכלב סרב לאכול. אז מי שטועם בפעם הראשונה לבבות שיזהר.

סיוון תורגמן

ניקי יקרה!
את אלופה! כל מתכון שלך מוצלח במיוחד!
אני מכורה לאתר שלך. בעלי קורה לך “הגורו של סיוון…”
תודה רבה על המתכונים המחודשים ועל הניוזיטלר מידי ראשון ורביעי.
בענין המתכון- האם צריך לצלות את הלבבות לפני?
לתשובתך אודה.
שוב תודה.
סיוון ת.