לבבות עוף עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות עוף עם תפוחי אדמה

לבבות עוף עם תפוחי אדמה

אני אוהבת לבבות, אני אוהבת את הטעם שהם נותנים לרוטב יחד עם תפוחי אדמה התבשיל הזה פשוט מעולה הוא טעים טעים מומלץ ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
600 ג’ לבבות חתוכים לקוביות (לא חובה)
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
2 כוסות מים
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד שמזהיב, להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשתי דקות להוסיף תבלינים ומים לבשל עד שהכל רך.

2. להוסיף את הלבבות לבשל תוך כדי בחישה כ 10 דקות, לבדוק טעמים.

23472 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות עוף עם תפוחי אדמהלבבות עוף עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סינטיה : “הכנתי היום (הכפלתי כמויות!) וחזרתי לספר שחיסלו את תכולת הסיר וקינחו בטבילת החלה ברוטב. מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

מעיין : “הכנתי היום יצא מעדן
נכנס לרשימת המתכונים המועדפים עלי”

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
אנה

האם אפשר להוסיף גם פרגיות? בנוסף ללבבות ותפו״א?

אודי

היי ניקי,
שאלה, אפשר לעשות את זה עם אורז מלא ארוך? זה מה שיש לי כרגע בארון ואני מתעצל ללכת לחנות לקנות 🙂

שרון

פשוט יאמייייייייי ללקק ת’אצבעות :)))

טל

היי ניקי.. האם אפשר להשתמש בשום במקום בצל והאם זה יהיה שונה בטעם?

הולי מזרחי

היי ניקי,
האם ניתן להשתמש בלבבות הודו?

קרן

ניקי שלום ,

אפשר להוסיף עוף תבלינים ? כורכום …קארי …תבלין מרק בקר של קנור למשל …
???

רוית

היי ניקי
את תותחית!
יש לך מתכונים מעולים אני אוהבת מאוד!
יש לי שאלה קטנה האם ניתן להכין את המתכון ובמקום לבבות להשים חזה עוף?