לבבות עוף עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות עוף עם תפוחי אדמה

לבבות עוף עם תפוחי אדמה

אני אוהבת לבבות, אני אוהבת את הטעם שהם נותנים לרוטב יחד עם תפוחי אדמה התבשיל הזה פשוט מעולה הוא טעים טעים מומלץ ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
600 ג’ לבבות חתוכים לקוביות (לא חובה)
3 תפוחי אדמה חתוכים קטן
2 כוסות מים
כף פפריקה
כף רסק עגבניות
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות לטגן עד שמזהיב, להוסיף את תפוחי האדמה לטגן כשתי דקות להוסיף תבלינים ומים לבשל עד שהכל רך.

2. להוסיף את הלבבות לבשל תוך כדי בחישה כ 10 דקות, לבדוק טעמים.

23702 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות עוף עם תפוחי אדמהלבבות עוף עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

סינטיה : “הכנתי היום (הכפלתי כמויות!) וחזרתי לספר שחיסלו את תכולת הסיר וקינחו בטבילת החלה ברוטב. מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

מעיין : “הכנתי היום יצא מעדן
נכנס לרשימת המתכונים המועדפים עלי”

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

יש אפשרות להוסיף פטריות? נראה לי שזה יהיה שילוב מעניין ואם כן באיזה שלב

שם *שרית

היי ניקי רציתי לשאול אם אפשר שום במקום בצל? בעלי אלרגי לבצל לצערי

ראומה

היי ניקי,
בתור מישהי שאוהבת את מרבית המתכונים, חייבת לציין שבתור שומרת כשרות – המתכון הזה לא התרומם, היה צריך לצלות את הלבבות קודם על המנגל ואז הם די התייבשו ואפילו הרוטב לא הצליח להציל אותם. אבל היי, היה לי סיר שלם רק לעצמי – סוג של נחמה…

לירון

האם צריך לכסות את הסיר בזמן שאני מבשלת את התפוחי אדמה ברוטב?

דליה צליוק

ניקי יקרה אני כבר עקרת בית הרבה שנים נעזרתי רבות בספרים עד עכשו הכל כל כל קל וטעים תודה יישר כוח

חופית לוזון

מתכון מצויין

E

יש מתכון שלך אני לא אוהב?
ניסיתי את זה ויצא טעים. אין לי תלונות.