עוף ברוטב פלפלים ובצל
אני אוהבת כשיש עוף ברוטב, במיוחד כשהרוטב כל כך טוב. אני אף פעם לא יודעת אם לאכול או פשוט להביא את הלחם ולהתענג על הרוטב. אוף, כמה שהוא טעים.
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
בצל גדול קצוץ
2 פלפלים חתוכים
2 גזרים חתוכים
2 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית גריל עוף
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הירקות להניח מעל את הכנפיים ואת שאר המצרכים.
2. למלא את קופסת הרסק כ 6 פעמים, להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשעה פלוס.
גולשים מכינים וממליצים:
קארן : "תודה יצא מדהים! מתכון גאוני!!!"