עוף ברוטב פלפלים ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף ברוטב פלפלים ובצל

עוף ברוטב פלפלים ובצל

אני אוהבת כשיש עוף ברוטב, במיוחד כשהרוטב כל כך טוב. אני אף פעם לא יודעת אם לאכול או פשוט להביא את הלחם ולהתענג על הרוטב. אוף, כמה שהוא טעים.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
בצל גדול קצוץ
2 פלפלים חתוכים
2 גזרים חתוכים
2 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית גריל עוף
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הירקות להניח מעל את הכנפיים ואת שאר המצרכים.

2. למלא את קופסת הרסק כ 6 פעמים, להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשעה פלוס.

9725 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף ברוטב פלפלים ובצלעוף ברוטב פלפלים ובצלעוף ברוטב פלפלים ובצל

עוף ברוטב פלפלים ובצלעוף ברוטב פלפלים ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

קארן : “תודה יצא מדהים! מתכון גאוני!!!”


74
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

היי ניקי! אני רוצה להכין לשבת… יש לי כרעיים ואני מעדיפה בתנור, כי יש לי להכין הרבה והסיר לא מכיל. איך אפשר? תודה רבה!!

ויקטוריה

שלום ניקי,
אפשר לשים את הכנפיים בלי עור?
תודה!

משה

למלא את קופסת הרסק 6 פעמים במה???

בת שבע

הכנתי את העוף לארוחה מפסקת ופשוט יצא מעדן ללקק את האצבעות. ושוב תודה ענקית על כל המתכונים.

ירון ס.

האם הכוונה לקופסה קטנה של רסק 100 גרם?

לאה

יאמיייי! הכנתי עכשיו להיום בצהריים. מתאפקת לא לאכול מנה בארבע בבוקר ^_^

קארן

היי ניקי היקרה עשיתי את המתכון ויצא מושלם!!!! רציתי לדעת אם אני מחליפה את הכנפיים בפרגיות, כמה קילו צריך?

1 3 4 5