עוף ברוטב פלפלים ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף ברוטב פלפלים ובצל

עוף ברוטב פלפלים ובצל

אני אוהבת כשיש עוף ברוטב, במיוחד כשהרוטב כל כך טוב. אני אף פעם לא יודעת אם לאכול או פשוט להביא את הלחם ולהתענג על הרוטב. אוף, כמה שהוא טעים.

מרכיבים:

קילו כנפיים חצויות
בצל גדול קצוץ
2 פלפלים חתוכים
2 גזרים חתוכים
2 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית גריל עוף
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הירקות להניח מעל את הכנפיים ואת שאר המצרכים.

2. למלא את קופסת הרסק כ 6 פעמים, להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשעה פלוס.

27326 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף ברוטב פלפלים ובצלעוף ברוטב פלפלים ובצלעוף ברוטב פלפלים ובצל

עוף ברוטב פלפלים ובצלעוף ברוטב פלפלים ובצל

גולשים מכינים וממליצים:

קארן : “תודה יצא מדהים! מתכון גאוני!!!”

81
תגובות

  הרשם  
עדכן
ישראל

מה זה אומר רסק עגבניות קופסאות קטנה? 100 גר’?

שירלי

ראשית תודה רבה על האתר המוצלח!
שאלתי- אפשר להשתמש בשוקיים?

חדוי לי

האם אפשר פילפל שחור טחון רגיל?
תודה

נחמי

במה למלא את קופסת הרסק 6 פע’?

נטלי

הי ניקי המתכונים שלך מדהימים. יש לי שאלה לגבי הרוב האם אפשר לשים עגבניות טריות ולא רסק ? או חצי חצי ?

אדוה

היי ניקי, הכנתי עם חזה עוף, יצא פשוט מעדן!

אפרת

היי ניקי, האם אפשר להשתמש בחלקים אחרים ולא כנפיים (כרעיים)?

1 2 3 6