


עוף ברוטב פלפלים ובצל
אני אוהבת כשיש עוף ברוטב, במיוחד כשהרוטב כל כך טוב. אני אף פעם לא יודעת אם לאכול או פשוט להביא את הלחם ולהתענג על הרוטב. אוף, כמה שהוא טעים.
מרכיבים:
קילו כנפיים חצויות
בצל גדול קצוץ
2 פלפלים חתוכים
2 גזרים חתוכים
2 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית גריל עוף
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הירקות להניח מעל את הכנפיים ואת שאר המצרכים.
2. למלא את קופסת הרסק כ 6 פעמים, להנמיך את האש לבינונית ולבשל כשעה פלוס.
27328 צפיות 21 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
קארן : “תודה יצא מדהים! מתכון גאוני!!!”
היי ניקי! אני רוצה להכין לשבת… יש לי כרעיים ואני מעדיפה בתנור, כי יש לי להכין הרבה והסיר לא מכיל. איך אפשר? תודה רבה!!
שלום ניקי,
אפשר לשים את הכנפיים בלי עור?
תודה!
למלא את קופסת הרסק 6 פעמים במה???
הכנתי את העוף לארוחה מפסקת ופשוט יצא מעדן ללקק את האצבעות. ושוב תודה ענקית על כל המתכונים.
האם הכוונה לקופסה קטנה של רסק 100 גרם?
יאמיייי! הכנתי עכשיו להיום בצהריים. מתאפקת לא לאכול מנה בארבע בבוקר ^_^
היי ניקי היקרה עשיתי את המתכון ויצא מושלם!!!! רציתי לדעת אם אני מחליפה את הכנפיים בפרגיות, כמה קילו צריך?