תבשיל עוף וירקות
הידעתם ? שאריות עוף זה דבר נהדר, כמה דברים טעימים אפשר להכין איתם. אני קוראת לזה אוכל שהתחפש למשהו אחר. אותן שאריות עוף שאף אחד לא רצה לגעת בהן קודם ואיזה פרצופים קיבלתי, אחרי 20 דקות כולם ליקקו ת'אצבעות מרוב שזה היה טעים. לא גיליתי להם מה היה בפנים יש דברים שעדיף לשמור לעצמך..
3 מנות
מרכיבים:
6 כנפיים
בצל חתוך לקוביות
כוס אפונה וגזר
חבילת פטריות שמפיניון
כוס מים
כף פפריקה
כף רסק
כחצי כפית סוכר
מעט כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לבשל את הכנפיים, להוריד את העור ולקצוץ, לטגן את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף לשתי דקות טיגון, להוסיף את שאר המצרכים, לבשל כ 10 דקות.
2. להוסיף את האפונה והגזר לבשל עוד 15 דקות על אש בינונית.
טעים ביותר!