צלי עוף וערמונים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צלי עוף וערמונים

צלי עוף וערמונים

תבשיל עוף פשוט וטעים שכל המשפחה אוהבת. לכאורה תבשיל פשוט נכון ? אבל יש טויסט מעניין שהופך את התבשיל אפילו ליותר טעים, הוספתי ערמונים לסיר והם קיבלו את הטעם של העוף איזה שילוב נפלא.

4 מנות

מרכיבים:

12 שוקיים
2 בצלים
כפית קמח
שקית ערמונים בוואקום
2 – 3 כוסות מים
כף רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית גריל עוף
כף מיץ לימון
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שהוא זהוב להוסיף את הקמח לערבב עד שהכל נמס מעל לסדר את השוקיים ואת שאר המצרכים.

2. לבשל כשעה מידי פעם לערבב בסוף להוסיף את הערמונים ולבשל עוד כ 15 דקות.

29502 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חפצי : “הכנתי לשבת הוספתי בטטות ובמקום דבש שמתי סילאן..
יצא מושלם ללקק את האצבעות! ממש עונג שבת.”

שרון : “כרגיל מתכון מעולה, טעים טעים. הוספתי קוביות תפוחי אדמה ובטטה, מאוד מתאים. תודה ניקי!!”

איילת : “מ-ע-ו-ל-ה!!!!
הכנתי שבוע שעבר וליקקנו את האצבעות. מכינה עכשיו שוב”

סיון: “ניקי מתכון מושללללםםם ! ללקק את האצבעות
תודה כל האתר המדהים !”

153
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

היי ניקי, אין צורך ״לסגור״ את העוף בטיגון לפני שמוסיפים את הנוזלים?

חוה

הי, ניקי,
תודה רבה- יש לך אתר נפלא!
האם אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור?
(או שעדיף לוותר על זה וזהו כמו שכתבת בתגובה קודמת?)

מיכל

היי ניקי ,
אפשרי להוסיף בטטה קסביה למתכון? או אם יש לך מתכון אחר שיכול להתאים

מאיה

היי ניקי יקרה, האם ניתן להחליף את השוקיים בפרגיות?

בתיה

הי ניקי! בטעות שמתי את הערמונים בתחילת הבישול. זה בסדר?

כרמית

היי ניקי
איך מתרגמים מתכון זה לפסח? מבחינת הכפית קמח…
תודה וחג שמח

ציפי

ניקי כמה אבקת מרק וכמה פלפל שחור