


לבבות ברוטב חמוץ מתוק
היום יש לי חשק לעשות דברים קלים במטבח, אחד הדברים החביבים עליי לבבות. זאת כיף של מנה היא צריכה מעט זמן על האש הטעמים שלה טובים וביום ראשון לא צריך יותר מזה.
4 מנות
מרכיבים:
בצל גדול חצוי ופרוס דק
500 ג’ לבבות
2 שיני שום פרוסות
כפית קורנפלור
רבע כוס מים
כף גדושה קטשופ
3 כפות חומץ
2 כפות סילאן
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
א. מרק
מלח
הכנות:
1. לערבב מים וקורנפלור עד שהכל אחיד, להוסיף את שאר המצרכים.
2. לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף את השום לטיגון קל, להוסיף את הלבבות לטגן על אש גבוהה כ 5 דקות להוסיף את הרוטב להמשיך לטגן על אש גבוהה עוד כשתי דקות.
10704 צפיות 4 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
גנית : “יצא טעיםםםםםםםם
והרוטב מדהים
לקחת חלה ולהנות מכל רגע!
תודה רבה על מתכון מעולה !”
היי ניקי ותודה על מתכונים מעולים וקלים!!!!! אפשר להוסיף פטריות?
היי ניקי
אפשר לוותר על הקורנפלור?
תודה
רק חשוב למי שרוצה לדעת:
לפי ההלכה היהודית חלקי פנים יש לשרוף ישירות על האש ורק לאחר מכן אם רוצים לטגן במחבת משום איסור אכילת דם.
כלומר איברים פנימיים שמלאים בדם (כבד, לבבות, טחול, מעורב ירושלמי..) צריך לעשות על האש ורק אח”כ לאכול.
בתיאבון ותודה!
במילה אחת :
ש י ג ע ו ן !!!
אני יכולה להריח ולהרגיש את הטעם רק מהתמונה… הרגת אותי עכשיו :))) מתה לטעום את זה כבר!!!
אואוו ניקי זה מעורר תיאבון!!
אבל… אצלנו לא אוהבים לבבות , אפשר להחליף במשהו אחר ?
חזה עוף יתאים ? או המלצה אחרת?
נראה מעולה.
הפסקתי לקנות לבבות כי העבודה בניקוי לוקחת יותר זמן מהבישול והאכילה ביחד חחחח
אם יש לך טיפים לניקוי מהיר ויעיל של הלבבות אשמח.