נאגטס פרגיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נאגטס פרגיות

נאגטס פרגיות, טעים ואני אומרת עוד פעם טעים. לא רק לילדים אני התלהבתי ואכלתי. זה כמו חטיף אוכלים את זה בכיף אחד אחרי השני. במקום לקנות תכינו בבית זה פי אלף יותר טעים ואתם יודעים מה הכנסתם פנימה.

4 מנות

מרכיבים:

700 ג’ פרגיות חתוכות בינוני
כוס בירה (אני השתמשתי בקרלסברג)
כוס סודה (ממש סודה לשתייה ולא אבקה)
2 כוסות קמח
כפית פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ציפוי קמח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים זה אמור להיות מן מישחה נוזלית כזאת.

2. לצפות את הפרגית עם קמח ולצפות “במישחה”

3. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב.

מעולה!

מוזמנים לפייסבוק שלי

שאלות ותשובות:
אפשר לאפות ? לא זה לא מתאים לאפייה
מה הכוונה בסודה ? המשקה הזה שמכינים בבית, סודה סטרים בקיצור
אפשר להשתמש באבקת סודה לשתייה ? לא קשור בכלל
חייבים שמן עמוק ? כן
חזה עוף הולך ? בוודאי
אפשר להכין יום מראש ? עדיף שלא אם יש לחץ אז אפשר
כל בירה מתאימה ? כן
אפשר להכין לילדים ? כן אלכוהול מתנדף בבישול
בדיוק נגמרה לי הבירה – אותה כמות להשלים עם סודה
קמח תופח ? הכוונה לקמח רגיל
יש לי רק בשר טחון – יש מספיק מתכונים באתר לבשר טחון, לא חייבים להכין את זה.

17880 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומית

ניקי תודה רבה על התשובה!!!

דינה

האם אפשר להכין יותר ולהקפיא?

שלומית

היי ניקי!
תודה על מתכון מעולה ובריא
האם אפשר לטגן כמו שניצל ולמה לא בעצם?
תודה רבה!!!

גלית

היי ניקי, האם 2 כוסות קמח הן גם חלק מה”משחה”, כך שמעבר לזה שמים עוד קמח לציפוי הפרגיות לפני המשחה? או שחלק מהקמח לציפוי הפרגיות? תודה

יובל

תודה רבה, נראה מעולה.
תיקון שולי ממש – בשאלות ותשובות רשמת “אפשר לטגן?” צריך להיות “אפשר לאפות?”

ואוסיף שאלה בקשר לטיגון עמוק – הכוונה כמות של צ’יפסר או שאפשר כמו שניצלים?

שושנה

יצליח עם חזה עוף?

תאיר

הי ניקי, נראה מעולה. בירה שחורה/לבנה?