יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

עוף עם אטריות

16 מרץ 2016
(Visited 19,103 times, 1 visits today)
עוף עם אטריות

עוף עם אטריות

עוף מעולה הטעמים כאן נהדרים, העוף יוצא רך ואיזה כיף שיש מנה עיקרית ותוספת באותו סיר. מבחינתי המתכון הזה דרך קלה יותר להכין ארוחת צהריים והבונוס שהילדים ממש אוהבים אותו. מתכון מעולה לילדים שגם הגדולים מאוד שמחים לאכול 🙂

 

3 – 4 מנות

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות / קילו כנפיים
2 כוסות אטריות דקיקות / אטריות ביצים
בצל
מים
כף רסק עגבניות
חצי כפית כורכום
כף פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל, לחמם סיר עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, להניח מעל את חלקי העוף, לפזר את התבלינים להוסיף מים שיגיעו עד 3/4 גובה.

2. לבשל כשעה וחצי על אש בינונית, להוסיף את האטריות + 2 כוסות מים  לנער שהאטריות ישקעו ברוטב, לכסות חלקית ולבשל כמה דקות עד שהאטריות מוכנות.

3. נשארים הרבה נוזלים בסיום אפשרויות:
זה עוף ברוטב תגישו כמו שזה.
להמתין 20 -25 דקות האטריות סופגות את רוב הנוזלים זה מה שאני עושה.
להכין שעתיים שלוש מראש לא ישארו נוזלים בכלל.

עוף עם אטריותעוף עם אטריות

גולשים מכינים וממליצים:

ארז: "וואו!!
הבנות שלי ביקשו לשדרג להן באפונה (אוהבות ירוקים) ויצא פשוט מדהים!! בשורה התחתונה – סיר שלם חוסל בארוחה אחת ;-"

חיים : "הכנתי לארוחת צהריים זה יצא מעולה"

הדס : "מדהים ופשוט! תענוג לבשל את המתכונים שלך. כולם מלקקים את האצבעות!"

סמדר : "אוכלים עכשיו והסיר חוסל 😉 יצא מעולה תודה רבה!!"

קרן : "טעים מאוד ופשוט תענוג כל מתכון שלך"

ענבל : "האתר והאפליקציה שלך הם פשוט הצלה!
כל כך הרבה מתכונים נהדרים כבר ניסיתי, ויש עוד כל כך הרבה לנסות!
זאת ארוחת הערב שלנו היום. זרקתי פנימה גם אפונה ויצא נהדר. בשבת הכנתי את הלחמניות גבינה שהיו הצלחה מסחררת."

הרשם
עדכן
67 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להכין מראש ולחמם בעת ההגשה?

היי,
האם ניתן להכין את העוף ביום חמישי ולחמם על הפלטה בשבת?

היי ניקי, מה שלומך? אשמח לעזרתך, בתמונה, אני רואה אטריות רחבות, במתכון רשמת להשתמש באטריות דקיקות, האם זה משנה? האם לבשל שעה וחצי עם מכסה סגור? ועוד שאלה, באופן כללי, האם לפני כל מתכון עם שוקיים, את מרתיחה את השוקיים עם מים (כדי להוציא את הג'יפה), או פשוט עושה כמוני, שוטפת לפני הבישול תחת זרם מים. בתודה מראש על עזרתך

תודה רבה לך על טוב ליבך

שלום ניקי היקרה.
רציתי לשאול האם אפשר להכין עם איטריות שעועית? (הן גם דקיקות)

אין מילים לתאר כמה שזה טעים, יותר ממושלם!!!!מה זה הדבר הטעים הזה!!!!!!!! פשוט אלוהי!!! תודה רבה ניקי על כל המתכונים הטעימים שלך ועל המתכון הזה במיוחד!!!!! ❤️❤️❤️

הי ניקי,
תודה על עוד מתכון מעולה!
אם יורשה לי הערה קטנה-
את העוף הייתי משרה כמה שעות במרינדה לפני הבישול, הוא יצא קצת אנמי, למרות שלאטריות היה טעם מעולה של הרוטב!
כך או כך, הילדים התלקקו!!
תודה לך, אני מהמכורות הקשות…