


סטייק פרגית במחבת
סטייק פרגית במחבת, מתכון נהדר לפרגית, מנה עיקרית מעולה לכל ארוחה. הפרגיות יוצאת רכה ומלאה בטעמים טובים. מתכון קל ביותר ושווה במיוחד.
5 פרגיות
מרכיבים:
1/3 כוס שמן זית
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
שליש כפית כמון
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. תבקשו מהקצב שיכין לכם את הפרגית בצורת סטייק, הוא משטח את הפרגית לעובי דק.
2. לערבב שמן זית ותבלינים לתבל את הפרגיות להשרות כחצי שעה.
3. לחצות כל פרגית לחצי, לשים במחבת כמה כפות שמן ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. מכיוון שהפרגית דקה הטיגון לא לוקח הרבה זמן.
47161 צפיות 8 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
גלית : “המנה הזו הייתה אחת מתוך חמש סוגי בשרים במהלך החג
והיא לקחה בגדול!
כלום עבודה וטעים טעים!!
עוד מתכון מוצלח הצטרף לרשימה.”
הי ניקי,
קודם כל תודה רבה על המתכונים הנפלאים.
אשמח לדעת כמה פלפל ומלח את שמה. תודה רבה.
היי ניקי, הפשרתי 1קג פרגיות, זה מחולק ליחידות קטנות, איך להכפיל כמויות בתיבול אם בכלל? ראיתי שחצית את הפרגיות לחצי אבל שלי לא גדולות
היי ניקי
האם אפשר להפוך לסטייק באמצעות פטיש שניצלים?
היי ניקי.
אני רוצה להכין היום(יום ה’ ) ולהגיש בשישי בערב. האם אפשרי? האם צריך להכין ולהקפיא ע”מ שישאר טרי
היי ניקי
איך אני יכולה לשטח את הפרגיות בבית?