סנדוויץ כרובית מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סנדוויץ כרובית מעולה!

סנדוויץ כרובית מעולה!

חזרתי אחורה במנהרת הזמן. היו זמנים שלא ידעתי לבשל באמת אני לא צוחקת. אני ובעלי (אז הוא לא היה בעלי) היינו הולכים להרבה מסעדות. אחד הדברים שנשאר חזק בזיכרון אצלי זאת כרובית מטוגנת, תמיד היינו מזמינים אותה.
עברו 20 שנה בערך (לאן הזמן רץ ?) והכרובית הזאת ממשיכה ללוות אותנו כל הזמן. היא מופלאה והיא שווה בטירוף וכל מי שאוכל ממה מתאהב בה. כן היא שווה את הטיגון.
הכנתי כריך מפנק עם כרובית ופלפלים והוא יצא כל כך טעים! קצת שונה מהכריכים הרגילים תתכוננו להנות מכריך מעולה.

מרכיבים:

5  לחמנית מאורכות
כרובית בגודל בינוני
כפית שום כתוש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופציה לחריפות פלפל ירוק חריף
4 פלפלים אדומים
בצל סגול פרוס דק
שמן זית
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לחצות את הפלפלים לסדר בתבנית כשהחלק הפתוח כלפי מטה, לאפות כ 25 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים קצת. להשאיר בתנור כבוי וסגור.

2. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח מים ולבשל את הכרובית כ 5 דקות, לסנן ולטגן בשמן עמוק עד שמזהיב להוציא לנייר סופג.
לחתוך את הכרובית לפרחים קטנים לערבב עם השום והפטרוזיליה.

3. את הפלפלים לחתוך לרצועות.

4. לחצות את הלחמניה לחצי למרוח חומוס, לשים את הפלפלים בתחתית מעל לפזר את הבצל, לשים שכבה יפה מהכרובית מעל בצל ולסיים עם פלפלים. אפשר להזליף קצת טחינה מעל אם אוהבים.

5. לסגור את הלחמניה ולטרוף!

2702 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן