יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

כריכים / טוסטים נישנושים טעימים

סנדוויץ כרובית מעולה!

30 אוגוסט 2016
(Visited 1,466 times, 6 visits today)
סנדוויץ כרובית מעולה!

סנדוויץ כרובית מעולה!

חזרתי אחורה במנהרת הזמן. היו זמנים שלא ידעתי לבשל באמת אני לא צוחקת. אני ובעלי (אז הוא לא היה בעלי) היינו הולכים להרבה מסעדות. אחד הדברים שנשאר חזק בזיכרון אצלי זאת כרובית מטוגנת, תמיד היינו מזמינים אותה.
עברו 20 שנה בערך (לאן הזמן רץ ?) והכרובית הזאת ממשיכה ללוות אותנו כל הזמן. היא מופלאה והיא שווה בטירוף וכל מי שאוכל ממה מתאהב בה. כן היא שווה את הטיגון.
הכנתי כריך מפנק עם כרובית ופלפלים והוא יצא כל כך טעים! קצת שונה מהכריכים הרגילים תתכוננו להנות מכריך מעולה.

מרכיבים:

5  לחמנית מאורכות
כרובית בגודל בינוני
כפית שום כתוש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופציה לחריפות פלפל ירוק חריף
4 פלפלים אדומים
בצל סגול פרוס דק
שמן זית
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פסטה צ'יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ'יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ'יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ'יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • מאפי תרד וגבינות אישיים

    כמה שאני אוהבת חלבי, מבחינתי לעשות מאפה גבינות זה אחד הדברים שהכי כיף לי להכין במטבח. בשבועות אני לא מפסיקה לחייך 🙂
    תנו לי להשתגע עם גבינות טובות, טעמים חזקים, גבינות נמסות שמשדרגות את המאפה בטעמים הנפלאים שלהן.
    הפעם הלכתי על גבינת עמק מגורדת וקשקבל אני יכולה לספר לכם בסוד שלא הפסקתי לנשנש, הוספתי תרד לגבינות והשילוב בין הגבינות לתרד יצא נפלא.
    מחפשים מתכון מנצח לאירוח ? תכינו את המאפים הקטנים האלה.
    טעים חבל על הזמן.

    16 יחידות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לחצות את הפלפלים לסדר בתבנית כשהחלק הפתוח כלפי מטה, לאפות כ 25 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים קצת. להשאיר בתנור כבוי וסגור.

2. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח מים ולבשל את הכרובית כ 5 דקות, לסנן ולטגן בשמן עמוק עד שמזהיב להוציא לנייר סופג.
לחתוך את הכרובית לפרחים קטנים לערבב עם השום והפטרוזיליה.

3. את הפלפלים לחתוך לרצועות.

4. לחצות את הלחמניה לחצי למרוח חומוס, לשים את הפלפלים בתחתית מעל לפזר את הבצל, לשים שכבה יפה מהכרובית מעל בצל ולסיים עם פלפלים. אפשר להזליף קצת טחינה מעל אם אוהבים.

5. לסגור את הלחמניה ולטרוף!

הרשם
עדכן
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments