


דג סול ברוטב
הרבה שואלים אותי מה לעשות עם הדג הזה, הוא עדין מתאים לילדים נפלא בטיגון אבל הפעם החלטתי לא לטגן אותו. יש לחם טוב ?
מרכיבים:
6 פילה סול
בצל חתוך
כפית שום כתוש
3 עגבניות
פלפל אדום
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית גדושה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה.
2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד הזהבה, לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות לבשל כמה דקות עד שהן מתרככות להוסיף את השום, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף לכסות במים, להוסיף פטרוזיליה ולבשל תוך כדי עירבוב עד שכל הירקות רכים, לבדוק טעמים.
3. לשטוף את הסול מהלימון ולהוסיף לרוטב לנער בעדינות שהרוטב יכסה במידה וחסר נוזלים להוסיף.
4. לבשל כ 15 דקות על אש נמוכה.
48062 צפיות 15 צפיות היום
הי ניקי , צריך לכסות בזמן הבישול?
הי ניקי
מתאים להוסיף פלפל חריף ? כמה אם כן?
תודה על מתכונים מדהימים