דג סול ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול ברוטב

הרבה שואלים אותי מה לעשות עם הדג הזה, הוא עדין מתאים לילדים נפלא בטיגון אבל הפעם החלטתי לא לטגן אותו. יש לחם טוב ?

מרכיבים:

6 פילה סול
בצל חתוך
כפית שום כתוש
3 עגבניות
פלפל אדום
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית גדושה פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדגים במיץ לימון כחצי שעה.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד הזהבה, לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות לבשל כמה דקות עד שהן מתרככות להוסיף את השום, לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות ולהוסיף לכסות במים, להוסיף פטרוזיליה ולבשל תוך כדי עירבוב עד שכל הירקות רכים, לבדוק טעמים.

3. לשטוף את הסול מהלימון ולהוסיף לרוטב לנער בעדינות שהרוטב יכסה במידה וחסר נוזלים להוסיף.

4. לבשל כ 15 דקות על אש נמוכה.

35615 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול ברוטבדג סול ברוטבדג סול ברוטבדג סול ברוטב

69
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה אנגל

הי ניקי, צחקתי נורא כשהתחלתי לקרוא את המתכון. חיפשתי מתכון לדג סול והיסתכלתי באתר שלך. כאילו כתבת את המתכון בשבילי… יש לי גם 6 פרוסות פילה של דג סול… והפעם לא הוספת אבקת מרק, ממש מתאים לי אבל מאחר והדג הזה מאוד רך ומתפרק מהר אכין רוטב לחוד ואת הדג אטגן כמו שניצל. עם ביצה ופרורי פאנקו – אלה פרורי הלחם היפניים. יצא טעים בטוח. לפעצים אין מיקריות…

יניב

אהלן ניקי
תודה על הכל….
אפשר לעשות בלי עגבניות
או לשים רסק עגבניות במקום?

שושי

אפשר לעשות אותו חריף?

הילה

האם אפשר להכין את הרוטב בסיר ואז לשפוך על הדגים ולאפות. מכינה כמות גדולה של דגים ואין לי סיר ככ גדול…

שרתי

הי ניקי,
אפשר לשים קופסת עגבניות מרוסקות במקום העגבניות?
יש לי קופסא של 300 גרם
וקופסה של 800 גרם.
תודה מראש!

ש

טעים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד

1 3 4 5