מוסקה חצילים ובשר בהגשה אישית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוסקה חצילים ובשר בהגשה אישית

מוסקה חצילים ובשר בהגשה אישית

מוסקה חצילים ובשר בהגשה אישית, שילוב מעולה של חצילים ובשר, זה יוצא כל כך טעים. מנה ראשונה נהדרת לכל ארוחה. הטעמים כאן נפלאים.  יוצא טעים ביותר.

מרכיבים:

חציל גדול פרוס לפרוסות
250 ג` בשר בקר טחון
בצל קטן קצוץ
עגבניה פרוסה דק
טחינה שהוכנה בבית
פטרוזיליה קצוצה
כפית פפריקה
מעט כמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

(ברור שלא מטגנים )

הכנות:

1. לסדר את החצילים בתבנית מרופדת ומשומנת, להבריש את החצילים בשמן, לפלפל ולהמליח. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 דקות כל צד או עד שמזהיב.

2. לטגן ולהזהיב את הבצל, להוסיף את הבשר לפורר, לטגן ולתבל.

3. על כל חציל להניח פרוסת עגבניה ומעל ערמת בשר, חום בינוני 180 מעלות 15 דקות.

4. להזליף טחינה, לעטר בפטרוזילה ולהגיש.

15904 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוסקה חצילים ובשר בהגשה אישית

גולשים מכינים וממליצים:

רינת : “הכנתי כמנה ראשונה, יצא סוףףף”

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

היי ניקי, אם אני מכינה בחמישי ושמה במקרר עד שבת זה יהיה טוב?

רוז

היי ניקי. תודה על המתכונים אני בשלנית מתחילה וגם מצליחה בעזרתך 🙂 .
באיזה שלב נכנס הכמון ?
והאם החציל בסופו של דבר נשאר חצי שעה בתנור ? רבע שעה לבד ורבע שעה עם שאר הדברים ?
תודה

שיר

ניקי בוקר טוב,

איזה סוג של בשר טחון רצוי לבקש מהקצב לטחון שמתאים למוסקה?

יום טוב

פולי

תודה רבה על התגובה המהירה השם יברך אותך. חוץ מהשינוי בחציל כל השאר אותו דבר?

פולי

בוקר טוב.
יש לי 2 חצילים קטנים חשבתי לחצות אותם ולהוציא מעט מהבפנים ואז למלא בשר נשמע הגיוני?

איריס

הי ניקי אפשר להשתמש בעוף טחון או שזה יצא מזעזע לדעתך תודה

חיה

הי ניקי – אפשר לשים במקפיא (יש לי הרבה אורחים לחגים ואני רוצה להתחיל לבשל ושים במקפיא – לפי מה שאני תמיד קוראת אצלך אפשר להקפיא הכול חוץ מתפוחי אדמה זה נכון? אפשר להקפיא גם אורז?) תודה וחג שמח