ברבוניות אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ברבוניות אפויות

ברבוניות אפויות

ברבוניות ירוקות אפויות, הן קטנות טעימות אפויות וזאת אחלה מנה ראשונה לכל ארוחה.

מרכיבים:

חבילת פילה ברבוניה
לימון
2 ביצים
כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
מלח
כף גדושה פטרוזיליה מיובשת
כף גדושה כוסברה מיובשת
כוס וחצי פירורי לחם זהובים
שמן זית

הכנות:

1. להשרות את הברבוניות כ 20 דקות בלימון. לטרוף את הביצים והתבלינים, בצלחת שניה לערבב פירורי לחם ועשבי תיבול.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לטבול את הברבוניות בביצים ובפירורי לחם ולהניח בתבנית, מעל הכל להזליף שמן זית.

3. חום בינוני 180 מעלות 10 – 12 דקות צד אחד צד שני עוד 5 דקות.

14134 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ברבוניות אפויות

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביה

היי ניקי!
אפשר להשתמש כאן בפוטית? ראיתי מתכונים אחרים שלך שמתאימים לפוטית אבל הם עם רוטב ובא לי בתנור כמו זה..
תודה רבה!

אביה

התגובה שלך

מיכל

הי ניקי,
מתכון מעולה. הכנתי עם מושט (אמנון) ויוצא יפהפה וטעימממממ…
שוב תודה

יעל פ

ניקי יקרה, ראשית תודה על האתר המדהים.
איפה הלימון נכנס למתכון?

michal

היי ניקי
תודה על כל המתכונים הנהדרים

אפשר את המתכון הזה עם פילה אחר?

מיכל

שרית

הי ניקי, תודה רבה על המתכונים הנהדרים!
רציתי לשאול האם מתאים גם לברבוניות שלמות?קניתי חבילה ואני לא יודעת מה לעשות איתה..

שני

נשמע מצויין אבל אין לי תבלינים מיובשים אלא טריים. נראה לך שזה יתאים פשוט לקצוץ ולהוסיף לבלילה של פירורי הלחם?