יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מנות ראשונות מתכוני דגים מתכונים לתשעה באב

קציצות טונה ברוטב עגבניות

9 יוני 2012
(Visited 34,623 times, 4 visits today)

קציצות טונה ברוטב עגבניות

"הויכוח" הרגיל עם בעלי, טוב זה לא באמת ויכוח יותר דיון על בשר והאם צריך לאכול יום יום.
אני אומרת שאין שום סיבה לאכול יום יום בשר ובעלי מעדיף יום יום בשר, מכיוון שאני זאת שמבשלת אז אני מכינה עוד דברים חוץ מבשר.
עם טונה אפשר לעשות הרבה דברים טעימים וזה אחד מהם שאפילו בעלי נהנה לאכול ואפילו מודה בסיום הארוחה שאפשר מידי פעם לוותר על בשר, יש!

מרכיבים:

2 קופסאות טונה מפוררות
2 תפוחי אדמה מגורדים
בצל קצוץ מטוגן
50 ג` פירורי לחם
2 כפיות שום כתוש
2 ביצים טרופות
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הרוטב:
בצל קצוץ
2 כפיות שום כתוש
קופסת עגבניות קוביות
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות
כפית פפריקה
סוכר
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים מעט לשטח.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן ולטגן את הקציצות משני הצדדים.

3. הכנת הרוטב:
לשים במחבת חמה כמה כפות שמן, להוסיף את הבצל לטיגון של כמה דקות תוך כדי בחישה. להוסיף את העגבנית, שום רסק, מים ולתבל.  לבשל כ 10 – 15 דקות ולהוסיף את תפוחי האדמה, לבשל כ 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

4. להוסיף את הקציצות, בעדינות לנער שהקציצות ישקעו ברוטב ולבשל כ 10 דקות.

IMG_1074קציצות טונה ברוטב עגבניות

הרשם
עדכן
154 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן