כרוב ממולא אורז וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כרוב ממולא אורז וירקות

כרוב ממולא אורז וירקות

יש באתר כרוב ממולא בשר והפעם החלטתי ללכת ירקות, אני אוהבת כשיש הרבה ירקות הפעם אפילו הוספתי לרוטב שיהיה כמה שיותר טעים וממלא, לא תמיד חייבים בשר.

24 שעות הכנה מראש

מרכיבים:

כרוב גדול
בצל חתוך לקוביות
כוס אורז
כוס וחצי מים
זוקיני
חצי בטטה קטנה
גזר
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל קצוץ
3 עגבניות
חצי בטטה קטנה
2 – 3 כוסות מים
כפית סוכר
כפית פפריקה
1/4 כפית קינמון
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להקפיא את הכרוב ל24 שעות ולהפשיר אותו.

2. לטגן את הבצל לגרד את הירקות ולהוסיף יחד עם אורז מים ותבלינים להרתיח להנמיך את האש לקטנה ולכסות, לבשל 9 דקות ולהוריד מהאש.

3. לפרוס את עלה הכרוב לשים מהמילוי במרכז מאורך קצת לסגור כמו מעטפה ולשמור במקרר.

4. הרוטב:
לטגן את הבצל לחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ולהוסיף לגרד את הבטטה ולהוסיף עם המים סוכר והתבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל כמה דקות ולהוסיף את הכרוב הממולא כשהסגירה כלפי מטה.

5. לבשל כ 30 – 40 דקות רתיחה עדינה אש בינונית ולכסות חלקית

הערות:
נדרשים כאן יחסים טובים עם הירקן, תבקשו יפה שישמור לכם כרוב למילוי.

20297 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כרוב ממולא אורז וירקותכרוב ממולא אורז וירקותכרוב ממולא אורז וירקות

28
תגובות

  הרשם  
עדכן
ינאית ויצמן

יצא נהדר.תודה רבה ומקווה שהיה לך חג עצמאות שמח

אורית

היי ניקי.
תודה על המתכונים הנפלאים שלך.
אני נוהגת לשטוף ירקות כמו חסה וכרוב מתולעים וחרקים המסתתרים בין העלים.
האם יש דרך בכל זאת להכין את המנה לאחר השטיפה שכוללת פרוק העלים?

שלי

את האורז לבשל לפני או שאין צורך?

אדטו עליזה

רציתי לקבל ממך כל מיני מתכונים. לאחרונה ניסיתי כמה וכמה מתכונים שלך שיצאו ממש מוצלחים….

מורן

ברור שעדיף אבל בעלי אלרגי

מורן

היי ניק. יש אפשרות להחליף
את הבטטה לתפוח אדמה ? נ.ב האתר שלך מהמם אני נהנת כל פעם מחדש מהמתכונים שלך כל מתכון מושלם אני נהנת להכין
מהם! כל הכבוד לך!

שרון

היי ניקי יקרה.
יש לך יופי של שלל מתכונים וכיף של פורום.
יש לי שאלה :
האם את על הכרוב למילוי, במקום להקפיא, ניתן להרתיח מעט עד לריכוך,
לצנן,ואז למלא ?

תודה מראש,
שרון.