רצועות פילה מרלוזה בחרדל דבש וקארי
אח איזה רוטב מושלם! לפעמים מספיק רק הרוטב וחלת השבת ליד כמה שזה טעים והוא הולך נהדר עם המרלוזה דג עדין שהקבל את הטעמים באהבה. מנה ראשונה נהדרת לכל ארוחה קל בבטן ועושה חשק לטעום עוד דברים.
3 מנות
מרכיבים:
4 פילה מרלוזה
3 שיני שום פרוסות
2 בצלים קצוצים
כוס וחצי מים
כף פפריקה
כפית חרדל
כף דבש
חצי כפית קארי
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את המרלוזה לרצועות עבות וקצרות להשרות כחצי שעה בלימון.
2. לטגן את הבצלים עד הזהבה קלה, להוסיף את השום ולטגן כד שהוא מזהיב. להוסיף חרדל, דבש תבלינים וכוס מים להרתיח להנמיך לשטוף את המרלוזה ולהוסיף.
3. לבשל כ 15 – 20 דקות אם חסר מים להוסיף.