רצועות פילה מרלוזה בחרדל דבש וקארי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רצועות פילה מרלוזה בחרדל דבש וקארי

אח איזה רוטב מושלם! לפעמים מספיק רק הרוטב וחלת השבת ליד כמה שזה טעים והוא הולך נהדר עם המרלוזה דג עדין שהקבל את הטעמים באהבה. מנה ראשונה נהדרת לכל ארוחה קל בבטן ועושה חשק לטעום עוד דברים.

3 מנות

מרכיבים:

4 פילה מרלוזה
3 שיני שום פרוסות
2 בצלים קצוצים
כוס וחצי מים
כף פפריקה
כפית חרדל
כף דבש
חצי כפית קארי
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את המרלוזה לרצועות עבות וקצרות להשרות כחצי שעה בלימון.

2. לטגן את הבצלים עד הזהבה קלה, להוסיף את השום ולטגן כד שהוא מזהיב. להוסיף חרדל, דבש תבלינים וכוס מים להרתיח להנמיך לשטוף את המרלוזה ולהוסיף.

3. לבשל כ 15 – 20 דקות אם חסר מים להוסיף.

9594 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רצועות פילה מרלוזה בחרדל דבש וקארי

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
Debby

הי יצא מעולה לגמרי.אין אין עליך.
אפשר להקפיא?

דבי

ניקי האלופה יצא טוב גם עם בקלה או לא קשור?

שולי

הכנתי את המתכון הזה עם דג סול (פחדתי שיתפרק אבל– ) יצא פגז כולם טרפו…
הפעם אני רוצה ללכת על דג מרלוזה, יש לי פילה דג עם עור… (אחרי קניה שמתי לב) פחות אהבתי. זה סיפור להוריד את העור?

רחלי

תודה על המתכונים המופלאים!
האם חייבים להשרות בלימון? בדיוק נגמרו לי..

חיה

ב”ה

האם אפשר להשתמש במתכון הזה לנסיכת הנילוס?
תודה 🙂

ruth

היי ניקי, הכנתי שבוע שעבר את המתכון הזה יצא אליפותתת!!!! כולם התענגו ובקשו עוד ,אני
רוצה להכין אותו שוב לשבת הקרובה רציתי לדעת אם אפשר לאפות בתנור במקום לבשל …???

מיטל

הי ניקי. חג שמח !
אפשר להכין את זה עם פילה אמנון ?
וקארי הכוונה לאבקת קארי ?