יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות ראשונות מתכוני דגים

דגים ברוטב

12 פברואר 2014
(Visited 23,784 times, 4 visits today)

דגים ברוטב

הכי כיף לפתוח את הארוחה עם מנת דגים, הדג רך עם ירקות ורוטב, מושלם ליד חלת השבת. משתררת דממה כזאת שהדבר היחיד שמפר את השקט זה אפשר לקבל עוד מנה או תעבירו בבקשה את החלה וזהו כולם עסוקים בחיסול הצלחות זה טעים…

3 מנות

מרכיבים:

3 פילה חצויים
בצל קטן קצוץ דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות כוסברה קצוצה
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לימון
כפית דבש
כפית גדושה פפריקה
כפית שטוחה כמון
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • קציצות דגים עם עדשים ברוטב חריף

    אני אוהבת להשקיע כשאני מארחת, מצרכים טובים יתנו לי תוצאה יותר טובה, איכותית, טעם טוב יותר.
    אצלי דגים נחשב מנה ראשונה קלאסית, הלכתי על דניס זה שדרג את המנה ברמות דניס הוא דג מעולה. הוספתי עדשים, הרבה בצל וחריף כמובן כי רציתי רוטב חריף שיתאים לחלת הדבש.
    הסתכלתי על הסיר המלא והתלהבתי איזה ריחות טובים היו במטבח. הכנסתי מלא בצל השום הורגש. היו לי שתי מנות ראשונות כי הכנתי גם מרק אני אוהבת כשיש מבחר ואנשים יכולים לבחור ויש כאלה שלוקחים את שתי המנות, איזה כיף 🙂

    20 קציצות

  • קציצות טונה אפויות קלות ונחטפות

    מתכון מהיר וקל לקציצות טונה קלות טעימות ועסיסיות שמתחסלות תוך כמה דקות.
    איזה כיף של מתכון קליל והדבר הכי טוב שהקציצות אפויות אין צורך לטגן והקציצות יוצאות נפלא.. הכנסתי פנימה ירקות אם כבר הלכתי על אפייה אז ברור שצריך להיות ירקות. ההכנה קלה ועם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    קציצות מושלמות שבקלות אפשר להכין לארוחת הצהריים במקום מנה בשרית.  מתכון מנצח שחייבים לשמור.

    22 קציצות

  • קציצות דגים לשבת

    כיף של קציצות, קלות פשוטות וטעימות בתוך רוטב נהדר הקציצות יוצאות יוצאות רכות והולכות נהדר עם חלת השבת. טעם פיקנטי נהדר חריף כמו שצריך. אין ארוחת שבת בלי קציצות דגים זאת מנה ראשונה מושלמת.

    4 – 5 מנות

  • לביבות תפוחי אדמה ובטטה קלאסיות

    אני אוהבת לביבות ואני מכינה אותן כל השנה לא רק בחנוכה. ניתן למצוא אותי במטבח לעיתים קרובות מכינה לביבות ואם יש בהן תפוחי אדמה עשיתי לילדה שלי את היום. שילוב של תפוחי אדמה ובטטה מושלם מה יש לומר ? יאלללה למטבח.

הכנות:

1. להשרות את הדג במיץ לימון כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, לפרוס את השום לפרוסות ולטגן יחד עם הבצל, להוסיף תבלינים כוסברה ומים להרתיח להוסיף את הפילה להנמיך את האש ולבשל כ 15 דקות.

שאלות ותשובות :

איזה דגים מתאימים לתבשיל ? בקלה / מרלוזה, אמנון, סול
אני לא אוהב כוסברה אפשר בלי ? אין בעיה
אפשר להכין יום מראש ? כן
הדג מתוק ? לא
מה אפשר במקום הדבש ? סילאן או בלי בכלל

גולשים מכינים וממליצים:

אביה : "יצא אליפות!!!"

נחמה : "יצא מהמם! תודה לך
קל ומהיר הכנה"

אביה : "ניקי! הבת הבררנית-אוכלת-רק-פחמימות-בערך שלי אכלה לשובע!
תודה!!!"

הרשם
עדכן
203 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות