דגים ברוטב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דגים ברוטב

הכי כיף לפתוח את הארוחה עם מנת דגים, הדג רך עם ירקות ורוטב, מושלם ליד חלת השבת. משתררת דממה כזאת שהדבר היחיד שמפר את השקט זה אפשר לקבל עוד מנה או תעבירו בבקשה את החלה וזהו כולם עסוקים בחיסול הצלחות זה טעים…

3 מנות

מרכיבים:

3 פילה חצויים
בצל קטן קצוץ דק
5 שיני שום פרוסות
2 כפות כוסברה קצוצה
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לימון
כפית דבש
כפית גדושה פפריקה
כפית שטוחה כמון
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את הדג במיץ לימון כחצי שעה.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, לפרוס את השום לפרוסות ולטגן יחד עם הבצל, להוסיף תבלינים כוסברה ומים להרתיח להוסיף את הפילה להנמיך את האש ולבשל כ 15 דקות.

שאלות ותשובות :

איזה דגים מתאימים לתבשיל ? בקלה / מרלוזה, אמנון, סול
אני לא אוהב כוסברה אפשר בלי ? אין בעיה
אפשר להכין יום מראש ? כן
הדג מתוק ? לא
מה אפשר במקום הדבש ? סילאן או בלי בכלל

47680 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אביה : “יצא אליפות!!!”

נחמה : “יצא מהמם! תודה לך
קל ומהיר הכנה”

אביה : “ניקי! הבת הבררנית-אוכלת-רק-פחמימות-בערך שלי אכלה לשובע!
תודה!!!”

177
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

האם לשמונה חתיכות פילה של דג צריך להכפיל את כל הכמויות פי 2 או פי 3? תודה

רחלי

הי ניקי (:
את יודעת מה זה דג פילה פוטית פסיפית- קנו לי שקית שלמה כזאת מהסופר ואין לי מושג איזה דג זה.. את ידועת אם מתכון כזה יכול להתאים ? תודה תודה

מיכל

היי ניקי, רציתי לשאול אם אני מכינה כמות ל4 מנות אז כמה להוסיף? תודה

איריס

ב”ה
שלום ניקי,
הבטחתי לדווח לך, לאחר שהחלטתי לנסות הפעם את הרוטב הזה (ולהפחית קצת עם רסק עגבניות בגלל דלקות במפרקים…)- אכן נוסה המתכון הזה לכבוד שבת ויצא טעיםםםםםםם! עכשיו הוצאתי מהמקפיא דג טונה להכין מחר עם הרוטב לפי מתכון זה.
תודה ניקוש.

איריס

ב”ה
שלום ניקי,
זה זמן רב שאני מכינה מתכון אחר שלך לדגים עם דג סול ושם יש רוטב מרסק עגבניות. ניסתי את אותו הרוטב גם על דג טונה וגם הילדים אהבו!!!! אנחנו אוכלים יותר דגים מבשר.
בגלל שאני מעדיפה לא לאכול הרבה עגבניות (בגלל דלקות במפרקים), אנסה הפעם את המתכון הזה שאין בו עגבניה. מבטיחה לדווח! תודה ולילה טוב- איריס

שפרה

שלום.
אפשר להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה או פשוט לוותר? תודה

מיכל

היי ניקי, האם אפשרי עם ברבוניות? אצלי מוכנים לאכול רק את זה? אם לא יש איזה מתכון מתאים?
תודה

1 2 3 12