קציצות דגים בנוסח חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים בנוסח חריימה

אני מניחה ששמתם לב שאני מאד חובבת תבשילים עם רוטב וזה עוד יותר חשוב בסוף השבוע, איך אפשר להגיש את חלת השבת בלי לשדך לה איזה רוטב טוב ? בתבשיל הזה החלטתי קצת לשנות, בדרך כלל מבשלים פילטים ברוטב הפעם הלכתי על קציצות דגים בנוסח חריימה. רוטב אליפות!

20 קציצות

מרכיבים:

600 ג’ בשר דג הנסיכה טחון
ביצה
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ דקדק מטוגן קלות
כפית שטוחה פפריקה
1/3 כוס פירורי לחם
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני קצוץ דקדק
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כוסות מים
כפית פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית פפריקה חריפה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות ולקרר כשעה.

2. בינתיים להכין את הרוטב : לטגן את הבצל עד שהוא זהוב להוסיף שן שום לטגן קלות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל על אש בינונית נמוכה כ 10 דקות.

3. להנמיך את האש לבעבוע עדין להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

להכין חלה טובה.

8430 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות דגים בנוסח חריימה

67
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפה מועלם

הי ניקי,תודה על המתכונים המאלפים.כל יום שישי אני מבשלת בצמוד לאתר..
במקום הגזר אפשר לשים תפו”א,או להוריד אותו לגמרי?

רחלי גוטמן

היי ניקי,דניס טחון הולך פה? אם לא, איזה מתכון לקציצות דגים הכי מומלץ עם זה חוץ מהמתכון של קציצות עם עדשים?

לאה

אפשר לעשות את המתכון הזה עם דג בקלה טחון?

נועה

ניקי תודה על עוד מתכון מעולה!!!
פעם שניה שמכינה ונכנס ישר למועדפים. הכנתי עם בורי טרי ויצא הכי טעים שיש.

הדסה

הי ניקי,
אפשר לטגן במקום הרוטב?

1 3 4 5