קציצות דגים בנוסח חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים בנוסח חריימה

אני מניחה ששמתם לב שאני מאד חובבת תבשילים עם רוטב וזה עוד יותר חשוב בסוף השבוע, איך אפשר להגיש את חלת השבת בלי לשדך לה איזה רוטב טוב ? בתבשיל הזה החלטתי קצת לשנות, בדרך כלל מבשלים פילטים ברוטב הפעם הלכתי על קציצות דגים בנוסח חריימה. רוטב אליפות!

20 קציצות

מרכיבים:

600 ג’ בשר דג הנסיכה טחון
ביצה
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ דקדק מטוגן קלות
כפית שטוחה פפריקה
1/3 כוס פירורי לחם
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני קצוץ דקדק
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כוסות מים
כפית פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית פפריקה חריפה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות ולקרר כשעה.

2. בינתיים להכין את הרוטב : לטגן את הבצל עד שהוא זהוב להוסיף שן שום לטגן קלות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל על אש בינונית נמוכה כ 10 דקות.

3. להנמיך את האש לבעבוע עדין להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

להכין חלה טובה.

20715 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות דגים בנוסח חריימה

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

מעולה!

קלרי

הי , האם מוכר הדגים טוחן לך דג קפוא? איך את מתפטרת מריח הלואי של הנסיכה הטחון?

נעמה

קרפיון מתאים?

נטלי

היי, תודה רבה על המתכונים, רציתי לשאול אם אפשר להקפיא את הקציצות בלי הרוטב, ואם לא אז כמה ימים אפשר להחזיק במקרר?
תודה רבה

רבקה

האם אפשר להשתמש בדג אחר, ואם כן איזה ? תודה

rubin4142

שלום ניקי
תודה רבה רבה על כל המתכונים הנהדרים,
את ממש עוזרת לנו לגוון את הארוחות שלנו.

אין לי ניסיון עם קציצות דגים.
בד”כ כשאני מכינה נסיכה, אני משרה את הדג במים עם מיץ לימון ומלח
ע”מ שלא יהיה ריח חזק של דגים.
האם כדאי להשרות גם פה ?

פרח

האם אפשר לטגן את הקציצות לפני הרוטב?

1 2 3 6