קציצות דגים בנוסח חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים בנוסח חריימה

אני מניחה ששמתם לב שאני מאד חובבת תבשילים עם רוטב וזה עוד יותר חשוב בסוף השבוע, איך אפשר להגיש את חלת השבת בלי לשדך לה איזה רוטב טוב ? בתבשיל הזה החלטתי קצת לשנות, בדרך כלל מבשלים פילטים ברוטב הפעם הלכתי על קציצות דגים בנוסח חריימה. רוטב אליפות!

20 קציצות

מרכיבים:

600 ג’ בשר דג הנסיכה טחון
ביצה
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ דקדק מטוגן קלות
כפית שטוחה פפריקה
1/3 כוס פירורי לחם
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני קצוץ דקדק
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כוסות מים
כפית פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית פפריקה חריפה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות ולקרר כשעה.

2. בינתיים להכין את הרוטב : לטגן את הבצל עד שהוא זהוב להוסיף שן שום לטגן קלות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל על אש בינונית נמוכה כ 10 דקות.

3. להנמיך את האש לבעבוע עדין להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

להכין חלה טובה.

20664 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות דגים בנוסח חריימה

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
סימה

מאוד רוצה להכין אותם, אך בפעם האחרונה שהכנתי תערובת הדג לא התאחה לי ופשוט התפורר חלק גדול מהקציצות בבישול. שמתי פרורי לחם וממש כמו פה במתכון הכנתי. תוכלי לדעת למה?

ליאת

ה
יי ניקי המוכשרת, רציתי לשאול אם יש לך מתכון לדג מרוקאי, אני מכורה לאתר ולמתכונים שלך (;

דליה

הי
חובה חובה חובה
את אלופה
שבת שלום
מחר אני מארחת והכל בישלתי מימך

עדי

היי,
האם אפשר להכין גם עם מושט במקום הנסיכה?
תודה, את מקסימה והמתכונים נהדרים 🙂

שושי

האם אפשר להחליף את הדג טחון בבשר/עוף טחון?

גלית

הי ניקי,
אפשר להכין את זה לפסח ולהחליף את הפרורי לחם לקמח מצה או משהו בסגנון?

רחלי

היי ניקי, יש לי מרלוזה טחון. האם יכול להתאים?