קציצות דגים בנוסח חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים בנוסח חריימה

אני מניחה ששמתם לב שאני מאד חובבת תבשילים עם רוטב וזה עוד יותר חשוב בסוף השבוע, איך אפשר להגיש את חלת השבת בלי לשדך לה איזה רוטב טוב ? בתבשיל הזה החלטתי קצת לשנות, בדרך כלל מבשלים פילטים ברוטב הפעם הלכתי על קציצות דגים בנוסח חריימה. רוטב אליפות!

20 קציצות

מרכיבים:

600 ג’ בשר דג הנסיכה טחון
ביצה
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ דקדק מטוגן קלות
כפית שטוחה פפריקה
1/3 כוס פירורי לחם
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני קצוץ דקדק
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כוסות מים
כפית פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית פפריקה חריפה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות ולקרר כשעה.

2. בינתיים להכין את הרוטב : לטגן את הבצל עד שהוא זהוב להוסיף שן שום לטגן קלות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל על אש בינונית נמוכה כ 10 דקות.

3. להנמיך את האש לבעבוע עדין להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

להכין חלה טובה.

20545 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות דגים בנוסח חריימה

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

היי ניקי איך את חושבת שיהיה המתכון הזה עם דג טונה?
וכמה זמן בישול טונה צריך?

רחלי

ניקוש לדעתי במקום פפריקה חריפה אפשר לשים פלפל וצ’ומה וזה יתן יותר טעם טובבבב

סתם כי חבל לי

התמונות שלך לא משהו הכל
נראה חיור מאוד

שלומית

במילה אחת
א-ל-י-פ-ו-ת!!!!!!!!!!!!!!!

נורית זמיר

האם ניתן להכין את הקציצות משילוב של טונה ונסיכהה טחו ים ביחד ובמקום הגזר לטחון תפוח אדמה

כרמית

ניקי שלום
האם ניתן לוותר על הפירורי לחם?
או מה ניתן לשים במקום שהוא לא פחמימה
תודה

בתיה גליקמן

ניקי את תותחית
כל מתכון שלך הוא מוצלח, ממש אין עלייך
המתכון הזה יצא משהו משהו
תודה על הכל