קציצות דגים בנוסח חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות דגים בנוסח חריימה

אני מניחה ששמתם לב שאני מאד חובבת תבשילים עם רוטב וזה עוד יותר חשוב בסוף השבוע, איך אפשר להגיש את חלת השבת בלי לשדך לה איזה רוטב טוב ? בתבשיל הזה החלטתי קצת לשנות, בדרך כלל מבשלים פילטים ברוטב הפעם הלכתי על קציצות דגים בנוסח חריימה. רוטב אליפות!

20 קציצות

מרכיבים:

600 ג’ בשר דג הנסיכה טחון
ביצה
2 גזרים מגורדים
בצל קצוץ דקדק מטוגן קלות
כפית שטוחה פפריקה
1/3 כוס פירורי לחם
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני קצוץ דקדק
רסק עגבניות קטן 100 ג’
2 כוסות מים
כפית פפריקה
כפית סוכר
חצי כפית פפריקה חריפה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות ולקרר כשעה.

2. בינתיים להכין את הרוטב : לטגן את הבצל עד שהוא זהוב להוסיף שן שום לטגן קלות ולהוסיף את שאר המצרכים לבשל על אש בינונית נמוכה כ 10 דקות.

3. להנמיך את האש לבעבוע עדין להוסיף את הקציצות ולבשל כ 15 – 20 דקות.

להכין חלה טובה.

20707 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות דגים בנוסח חריימה

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

זו פעם ראשונה שאני מכינה קציצות דגים ויוצא לי כזה מצויין וטעים…
אנחנו משתמשים באתר שלך בהדיקות וחושבים כל פעם מחדש מי את ניקי האמיתית שכל מתכון יוצא טוב ואף פעם אין פאשלות
תודה רבה ושבת שלום

מוריה

היי
יש אפשרות להשתמש ברוטב הזה לנתחי דג סלמון ופילה מושט במקום להשתמש בו לקציצות?

מירי

הי ניקי!
ראשית, תודה על המתכונים הנהדרים שלך. אני משתמשת בהם המון.
שאלה לגבי הקציצות האלה: ראיתי שכתבת למישהי שניתן לעשות אותן מקרפיון השאלה כמה זמן בישול צריך. אני יודעת שקציצות קרפיון (גפילטא פיש) מבשלים בדר”כ כשעה וחצי-שעתיים אז זה נראה לי מעט מאד זמן לבשל רבע שעה-עשרים דקות.
כמה זמן יספיק לדעתך אם אעשה אותן מקרפיון טחון טרי והאם בישול יתר עלול להיות בעייתי?
תודה מראש!

בת שבע

הכנתי את המתכון מדג קפוא גפילטע פיש. את לא מבינה- זה פשוט חטיף!

רוני

איך זה יכול להיות שכל מתכון הוא פגז.
אני לא מפסיקה להפתיע את בני הבית עם מתכןנים.
ניקי- המון המון תודה.
אגב+ את הדגים אני מקפיאה עם הרוטב. אחכ מפשירה במקרר ושמה על הפלטה בשבת. יוצא מעולה

רחלי

כמה זה 100 גרם רסק עגבניות בכפות?

הדר

כן באמת אחרי חיפושים שמתי לב שאין לך מתכון לסטייק טונה ….
יש סיבה ?