בצק עלים ממולא בחזה עוף וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בצק עלים ממולא בחזה עוף וירקות

אז ביקשו ממני בצק עלים ממולא בשר עוף טחון ועוד הוסיפו חיוך על הדרך אז איך אפשר לומר לא לדבר כזה ? מעולה בתור מנה ראשונה, יופי של טעמים בקיצור מומלץ מאוד.

מרכיבים:

פילאס / בצק עלים
חרדל
250 ג’ חזה עוף טחון
250 ג’ בשר בקר טחון
בצל קצוץ דק
2 גזרים מגורדים
ביצה
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הגזר שתי דקות ולהוסיף את הבשרים לערבב תוך כדי טיגון עד שהבשר מוכן ולהוסיף את שאר המצרכים, לקרר ולהוסיף את הביצה.

2. לחלק את הבצק לשניים למרוח חרדל לשטח את הבשר לגלגל בעדינות.

3. להבריש עם ביצה לאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

20607 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בצק עלים ממולא בחזה עוף וירקות

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
LILACHSA@JUSTICE.CO.IL

ניקי שלום,
אבקש לברר האם ניתן להשתמש במילוי של בשר הודו אדום טחון בבורקס.
אודה על תשובתך, לילך

עדי

האם אפשר בטטה במקום גזר?

אפשר בלי חרדל?

אודיה

שלום ניקי
מצטרפת לכל התודות
האתר כל כך קל וברור
אני רוצה לעשות רולדה בלי בצק אלים
באיזה בצק אפשר להשתמש ?

שיר

היי ניקי.
לדעתך, איזה רוטב ניתן להוסיף למנה?

נוי ולסקי

ניקי שלום,
יש ל מס’ שאלות:
1. כתבת לחלק את הבצק לשנים- כמה קילו בצק? (יש לי חבלה של 1 ק”ג ועוד חבילה של 1.5 ק”ג).
2. האם ניתן להכין את הבשר+עוף יום לפני רק יום למוחרת להכין הכל ביחד?
בתודה מראש,

דניאל

היי ניקי, נראה מדהים 🙂
שאלה קטנה- כתבת “לחלק את הבצק לשניים”.
האם הכוונה שבפועל אקבל שתי רולדות?

תודה

אורנה

היי ניקי…
יש לי רק חי קילו בשר עוף טחון.

האם אפשר להכין עם זה?