יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות ראשונות מתכוני בשר טחון

פטריות ממולאות בשר

17 פברואר 2015
(Visited 34,372 times, 1 visits today)
פטריות ממולאות בשר

פטריות ממולאות בשר

כמה פעמים עולה השאלה הזאת, מה עוד אפשר להכין מבשר טחון ? קציצות , בולונז אולי ממולאים ? הנה רעיון אחר וקצת שונה מהרגיל. פטריות ממולאות בשר קצת ירקות. יופי של מנה ראשונה טעימה קלה ושונה מהרגיל.

מרכיבים:

8 פטריות חורש / שמפיניון גדולות
250 ג’ בשר בקר טחון
2 גזרים
בצל קטן
ביצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • ארוחה בפיתה

    לא דבר מסובך מי יודע מה אבל זה עשה כמה ילדים (ומבוגרים) מאוד מאושרים. תחשבו על ילדים שמגיעים מבית הספר ומחכה להם כזאת ארוחה על השולחן הם מאושרים מזה, מה גם זאת דרך נהדרת להכניס לילדים ירקות.
    קציצות עסיסיות עם תפוחי אדמה הגשתי בתוך פיתה עם ירקות וזה פשוט נחטף, קציצה ופרוסת עגבניה זה ביס נהדר.
    כל המיץ הטעים של הקציצות נספג בפיתה. עדיף ללכת להכין וזהו.

    20 קציצות

  • טורטייה אפויה עם בשר טחון

    להגיד לכם שזה טעים ? זה יותר מזה טעים ברמות!
    זה לאכול ארוחת צהריים בכיף, ההכנה קלי קלות ובגלל האופן שזה מוגש כולם מתלהבים ואוכלים ומבקשים עוד.
    אני אוהבת להשקיע בארוחות לילדים ככל שאני משקיעה הם אוכלים יותר טוב ואיזה אמא לא הייתה רוצה שהילדים שלה יאכלו טוב נכון ?
    את העניין של הילדים כיסיתי גם למבוגרים זה מתאים ותאמינו לי שנהנתי מכל ביס. אני ממליצה לצרף לזה מרק  טוב ואיזה סלט ירקות והכי חשוב להכפיל כמויות 🙂

  • עראייס בלחם עסיסי וטעים

    לקח לי 10 דקות להכין מההתחלה ועד הסוף.  עראייס זה דבר נהדר, לכאורה זה דבר פשוט פיתה עם בשר מה הסיפור הגדול מה ההתלהבות מזה ?
    השילוב של הפיתה עם הבשר זה מעולה הפיתה סופגת את המיצים את הטעם של הבשר ואם משתמשים בבשר טוב זה בכלל חגיגה.
    אני מוסיפה ירקות העגבניה מוציאה את המיץ שלה והבצל נותן את הפריכות שלו עכשיו תדמיינו את הביס ותבינו כמה שזה טעים.
    אפשר לומר שהתעצלתי לא היו לי פיתות ורציתי להכין עראייס, מה לחם זה לא טוב ? טוב מאוד אפילו.
    הכנתי עם לחם שהיה לי בבית וסידרתי אחלה ארוחת צהריים לילדים.

  • קציצות אפויות ב 5 דקות!

    פטנט נהדר לאפיית קציצות עם מינימום שמן לא צריך יותר וזה סגר לי את ארוחת הצהריים איזה כיף.
    אני עדיין לא מאמינה שלקח לי 5 דקות לאפות את הקציצות אבל אני חייבת להסביר לא את כולן בבת אחת עשיתי נגלות לקח לי כל פעם 5 דקות וזה יצא נהדר. צילמתי במפורט שיהיה ברור ושיהיה הכי קל להכין.
    אני מחזיקה בהקפאה קציצות באופן קבוע מתי שאני צריכה אני מפשירה ומשם לטוסטר זה הכי פשוט ואיזה חיסכון נהדר בזמן.

    20 קציצות

הכנות:

1. לחתוך את רגלי הפטריות ולקצוץ, לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הגזר כשתי דקות, לקצוץ את הבצל ולהוסיף לטיגון לעוד שתי דקות, להוסיף את רגלי הפטריות לטיגון של שתי דקות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף את הבשר לירקות לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את הצבע זה לוקח כמה דקות, לתבל להמשיך לטגן עוד קצת ולהוריד מהאש, להמתין כשתי דקות לטרוף את הביצה להוסיף לבשר ולערבב.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. למלא את הפטריות לעשות גבעות קטנות לכסות עם נייר כסף ולאפות כ 0 – 25 דקות.

5. לפני ההגשה לעטר בפטרוזיליה.

פטריות ממולאות בשרפטריות ממולאות בשרפטריות ממולאות בשר

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : “מתכון אליפות, כמו כל המתכונים שלך!
לא יאומן איך נחטף..
תודה על מטעמים ומחמאות שלא מפסיקים להגיע!!!”

הרשם
עדכן
86 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר עם פטריות פורטובלו?

הי ניקי האלופה!!! תודה ענקית על כל המתכונים המושלמים!
רציתי לשאול, אם נשאר לי מילוי יש לך רעיון מה לעשות איתו?

נייר כסף על כל פטריה או על התבנית?

הי ניקי
מצטרפת לכל המחמיאים לפני, אין שבת בלי שתעלי על שולחננו במתכונים שונים ומגוונים.
מתוך הכרות ארוכה מבינה שאת פריקית שלבקר טחון, האם לא כל מתכון מתאים להמיר בעוף.
כרגע הדילמה על פטריות ממולאות בשר . עד כמה קריטי?

הי ניקי,
האם אפשר להכין את התערובת של הבשר יום לפני המילוי?

מעדן ממש הכי טעים שהכנתי. תודה רבה ניקי

היי:) יש תחליף לגזר? (לא תפו”א או בטטה..)