פטריות ממולאות בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בשר

פטריות ממולאות בשר

כמה פעמים עולה השאלה הזאת, מה עוד אפשר להכין מבשר טחון ? קציצות , בולונז אולי ממולאים ? הנה רעיון אחר וקצת שונה מהרגיל. פטריות ממולאות בשר קצת ירקות. יופי של מנה ראשונה טעימה קלה ושונה מהרגיל.

מרכיבים:

8 פטריות חורש / שמפיניון גדולות
250 ג’ בשר בקר טחון
2 גזרים
בצל קטן
ביצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את רגלי הפטריות ולקצוץ, לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הגזר כשתי דקות, לקצוץ את הבצל ולהוסיף לטיגון לעוד שתי דקות, להוסיף את רגלי הפטריות לטיגון של שתי דקות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף את הבשר לירקות לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את הצבע זה לוקח כמה דקות, לתבל להמשיך לטגן עוד קצת ולהוריד מהאש, להמתין כשתי דקות לטרוף את הביצה להוסיף לבשר ולערבב.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. למלא את הפטריות לעשות גבעות קטנות לכסות עם נייר כסף ולאפות כ 0 – 25 דקות.

5. לפני ההגשה לעטר בפטרוזיליה.

13374 צפיות 58 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות ממולאות בשרפטריות ממולאות בשרפטריות ממולאות בשר

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : “מתכון אליפות, כמו כל המתכונים שלך!
לא יאומן איך נחטף..
תודה על מטעמים ומחמאות שלא מפסיקים להגיע!!!”

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

נראה מטריף…. פטריות פוטבלה גם טוב?

חלי

ניקי !!!
יצא אש !!!!
כדאי להכפיל כמות