פטריות ממולאות בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בשר

פטריות ממולאות בשר

כמה פעמים עולה השאלה הזאת, מה עוד אפשר להכין מבשר טחון ? קציצות , בולונז אולי ממולאים ? הנה רעיון אחר וקצת שונה מהרגיל. פטריות ממולאות בשר קצת ירקות. יופי של מנה ראשונה טעימה קלה ושונה מהרגיל.

מרכיבים:

8 פטריות חורש / שמפיניון גדולות
250 ג’ בשר בקר טחון
2 גזרים
בצל קטן
ביצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את רגלי הפטריות ולקצוץ, לחתוך את הגזר לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הגזר כשתי דקות, לקצוץ את הבצל ולהוסיף לטיגון לעוד שתי דקות, להוסיף את רגלי הפטריות לטיגון של שתי דקות תוך כדי ערבוב.

2. להוסיף את הבשר לירקות לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את הצבע זה לוקח כמה דקות, לתבל להמשיך לטגן עוד קצת ולהוריד מהאש, להמתין כשתי דקות לטרוף את הביצה להוסיף לבשר ולערבב.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. למלא את הפטריות לעשות גבעות קטנות לכסות עם נייר כסף ולאפות כ 0 – 25 דקות.

5. לפני ההגשה לעטר בפטרוזיליה.

52188 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות ממולאות בשרפטריות ממולאות בשרפטריות ממולאות בשר

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : “מתכון אליפות, כמו כל המתכונים שלך!
לא יאומן איך נחטף..
תודה על מטעמים ומחמאות שלא מפסיקים להגיע!!!”

86
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקי,
יש לך אולי רעיו לרוטב עגבניות שילך טוב עם הפטריות (בהתייחס לפטריות כמו קציצות או ארטישוק ממולא)?

מיטל

היי ניקי, בוקר טוב 🙂
שאלה קטנה-
ריסוס בתרסיס שמן יוסיף או שמיותר?

שחף

מנה מעולה…רק חסר לי משהו אחד…רוטב מעל המנה. שזה אחד הדברים החשובים במנות בתנור. אשמח להמלצה נחמדה. חג שמח 🙂

עמליה

,תודה מעומק הלב על המתכונים הנהדרים שמידי א.חג ושישי מפארים את שולחן. מידי פעם אני מכסה את הפטריות עם רוטב בשמל וכף א. מרק פטריות שדרוג נהדר.

אסתי

קיבלתי תשבוחות מטורפות על המנה! תודה רבה!! ובכלליות-כל מתכון שלך יוצא לי מעולה!

יהודית ברוך

בסעיף ראשון- כשכתבת טיגון פטריות,האם התכוונת לרגלי הפטריות ? שהרי בסופו דל דבר ,הפטריות צריכות להשאר שלמות למילוי?!
תודה

צופית ילוז בקר

ניקי תודה רבה !
נראה טעים פשוט וקל !
שאלה – מתי להוסיף את הביצה ?

1 2 3 6