חמאה בבצק פריך
שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המן. הרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.
מרכיבים:
חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.
הכנות:
צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנות