יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות עוגיות פשוטות שונות

חמאה בבצק פריך

17 פברואר 2013
(Visited 11,932 times, 2 visits today)
חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המןהרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.

מרכיבים:

חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

  • עוגיות עבאדי ממכרות בטירוף!

    אין אירוח שהעוגיות המופלאות האלה לא מופיעות על השולחן, עוד לא מצאתי מישהו שלא אוהב אותן, לומר ממכרות ?
    הרבה יותר מזה, מתכון שלא תפסיקו להכין.
    קבלו מתכון לעוגיות ממכרות בטירוף, רגע רגע אני יודעת שאפשר לקנות את העוגיות ובשביל מה לטרוח להכין בבית ?
    כי הן טובות יותר בהכנה ביתית ואתם יודעים בדיוק מה הכנסתם פנימה וההכנה כל כך קלה שחייבים להכין בבית.
    אתם לא תפסיקו לאכול את הכעכים האלה קבלו את הגרסה הביתית לכעכים המלוחים הכי טובים שהכנתם.
    עוגיות מלאות בשומשום פריכות ונחטפות תמלאו את צנצנת העוגיות ותראו באיזה מהירות היא מתרוקנת.
    יוצאות המון עוגיות וזה בקושי מצליח להחזיק חצי יום על השיש כל רגע ניגש מישהו לקחת. חשוב לומר העוגיות על בסיס שמן בלי חמאה או מרגרינה נסו תופתעו פיצוץ של עוגיות מלוחות.

    60 עוגיות

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

הכנות:

צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנותחמאה בבצק פריך

הרשם
עדכן
64 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי, קראתי את התגובות והבנתי שעדיף ללוש במיקסר, אבל לצערי יש לי רק מעבד מזון. אז בסופו של דבר מה עדיף? במעבד מזון או בידיים? המון תודה

יש לי שאלה..
הרבה פעמים בהכנת בצק פריך בזמן הלישה מתקבל בצק פירורי ואחר כך ברידוד הבצק פשוט נקרע ולא מתקבלת צורה יפה של בצק מרודד.
מה אני עושה לא נכון??
תודה!

ניקיל’ה אפשר בבקשה מתכון לבצק פריך מלוח?
תודה רבה.

היי ניקי
תודה על ההסבר המפורט.
יש לי גם מיקסר וגם מעבד מזון.
במה כדאי להשתמש כשמכינים את הבצק?
תודה מראש
הילה

ניקי יקירה מסתבר שכל השנים עשיתי טעות עם החמאה נהגתי להמיס אותה במיקורגל ואף פעם לא הבנתי מדוע העוגיות לא יוצאות מוצלחות, ההסבר וההמחשה בתמונות מעולות הודות לך למדתי סופסוף להכין עוגיות!
ובכלל כל המתכונים שלך נהדרים! את נהדרת!
תודה

היי יש לי רק מיקסר ידני ורצית לדעת אם אפשר להשתמש בו להכהת בצק פריך ואם כן אז במה משתמשים בבלון הקצפה או בוו המסולסל?

ניקי יקרה! למיטב ידיעתי ומתוך ניסיון משתמשים בחמאה בטמפרטורת החדר זאת אומרת מוציאים אותה מהמקרר חצי שעה לפני השימוש בה ואז היא מתמזגת יפה עם הקמח ולא מותירה גושים בבצק. בצורה כזו גם קל יותר לעבוד איתה… מקווה שעזרתי!