יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגיות עוגיות פשוטות שונות

חמאה בבצק פריך

17 פברואר 2013
(Visited 11,526 times, 2 visits today)
חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המןהרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.

מרכיבים:

חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגיות קקאו ממכרות או מה עושים כשנותרים חלבונים ?

    איזה מתכון נהדר שנולד מתוך זה שנותרו לי חלבונים, התחלתי לחשוב עוד פעם להכין נשיקות ? לא רציתי ודי נמאס לעשות נשיקות כשנשאר לי חלבונים ולא רציתי לזרוק אז מה עושים ?
    התחלתי לעשות ניסיונות או במקרה שלי לשחק עם המצרכים שיש לי במזווה. עוגיות שוקולד מאוד התאים לי וחשבתי שגם אם יצא סביר לפחות ניצלתי את החלבונים ולא זרקתי כי אני לא אוהבת לבזבז.
    טעיתי בגדול יצא פיצוץ! איזה עוגיות נפלאות ואני מזכירה רק חלבונים ללא חלמונים. קבלו מתכון לעוגיות והכל בקערה אחת, 10 דקות הכנה ולתנור בלי להסתבך עוגיות מושלמות ליד הקפה.

    40 עוגיות

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • איך לאכול סופגניות בלי לעלות במשקל

    חג האור, הניסים והשמן בפתח והסנוניות הראשונות שמצביעות על כך כבר כחודש לפני החנוכה, הן הסופגניות. הסופגניות  העגלגלות, המצופות, המשמינות, גורמות לכולנו להחסיר פעימה ומייד להתחיל ללקק שפתיים בתיאבון. מומחי הבריאות לעומת זאת ידעו בעיקר להזכיר לנו למה כדאי להתרחק- רק קמח לבן! וסוכר לבן! ריבה תעשייתית או קרמים שמנים! וכל זה נכנס לשמן עמוק, רותח ומשמין !

  • עוגיות מטבעות שוקולד ממכרות!

    רועי הילד מקסים שלי התגייס לצה”ל והוא עושה טירונות קרבית.
    באחד מסופי השבוע שהוא הגיע הוא ביקש שאני אכין עוגיות כדי שהוא יקח איתו לבסיס שיהיה לו מה לנשנש. רציתי להשקיע בכל זאת זה החייל שלי והתפקיד שלי לפנק אותו אז הלכתי על עוגיות שוקולד אבל לא סתם עוגיות פשוטות רציתי שיראה מושקע ועם טעם חזק של שוקולד.
    היו לי מטבעות שוקולד במזווה כבר התחלתי לדמיין את המתכון בראש ותוך שעה היו לי עוגיות מוכנות שרועי לקח איתו לבסיס.

    40 עוגיות

הכנות:

צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנותחמאה בבצק פריך

הרשם
עדכן
64 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי, קראתי את התגובות והבנתי שעדיף ללוש במיקסר, אבל לצערי יש לי רק מעבד מזון. אז בסופו של דבר מה עדיף? במעבד מזון או בידיים? המון תודה

יש לי שאלה..
הרבה פעמים בהכנת בצק פריך בזמן הלישה מתקבל בצק פירורי ואחר כך ברידוד הבצק פשוט נקרע ולא מתקבלת צורה יפה של בצק מרודד.
מה אני עושה לא נכון??
תודה!

ניקיל’ה אפשר בבקשה מתכון לבצק פריך מלוח?
תודה רבה.

היי ניקי
תודה על ההסבר המפורט.
יש לי גם מיקסר וגם מעבד מזון.
במה כדאי להשתמש כשמכינים את הבצק?
תודה מראש
הילה

ניקי יקירה מסתבר שכל השנים עשיתי טעות עם החמאה נהגתי להמיס אותה במיקורגל ואף פעם לא הבנתי מדוע העוגיות לא יוצאות מוצלחות, ההסבר וההמחשה בתמונות מעולות הודות לך למדתי סופסוף להכין עוגיות!
ובכלל כל המתכונים שלך נהדרים! את נהדרת!
תודה

היי יש לי רק מיקסר ידני ורצית לדעת אם אפשר להשתמש בו להכהת בצק פריך ואם כן אז במה משתמשים בבלון הקצפה או בוו המסולסל?

ניקי יקרה! למיטב ידיעתי ומתוך ניסיון משתמשים בחמאה בטמפרטורת החדר זאת אומרת מוציאים אותה מהמקרר חצי שעה לפני השימוש בה ואז היא מתמזגת יפה עם הקמח ולא מותירה גושים בבצק. בצורה כזו גם קל יותר לעבוד איתה… מקווה שעזרתי!