חמאה בבצק פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המןהרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.

מרכיבים:

חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.

הכנות:

30663 צפיות 57 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנותחמאה בבצק פריך

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
שי

היי ניקי,
מפציצה לאחרונה בשאלות כי נכנסתי חזק למטבח (בזכותך) וכל היום מבשלת 🙂 חופשת לידה וכל הזמן באים אורחים לראות את הקטנה וכשהיא ישנה רוצים לאכול.
יש לי מיקסר ידני פשוט ללא וו גיטרה, יש לו מקצפים ואת האביזרי לישה (המסולסלים האלה), ככה שאין אפשרות להכין בו בצק פריך (נכון?).
חשבתי להתחדש לשם כך במעבד מזון פשוט, האם מעבד מזון זול (סביבות ה200 ש”ח) יכול לעשות את העבודה? או שצריך לשם הכנת בצק פריך מעבד מזון רציני ואיכותי?
תודה רבה,
שי

אבישג

ניקי בוקר טוב ושבוע נהדר!
יש לי שאלה על בצק פריך- אין לי מיקסר ולכן אני מאחדת את המצרכים ביד ואז החמאה מתחממת והבצק יוצא פחות פריך, יש שיטה אחרת?

אפי

בס”ד
ניקי מתוקתי…
תודה על המידע לגבי החמאה.. זה מאוד עוזר…
האם תוכלי לצרף הסבר לגבי אופן ההכנה של בצק פריך במיקסר? יש לי קיטצ’ן אייד.. ולא ברור לי מה התהליך.. הכנתי אתמול את הבצק.. קודם שמתי קוביות חמאה, הוספתי סוכר וערבלתי עם הגיטרה… אחרי שהחמאה והסוכר התאחדו הוספתי את יתר החומרים… יצא לי בסוף פירורים של חול.. והתחלתי לאחד אותם עד שהצלחתי.. ואז הכנסתי למקרר לשעה… הוצאתי והמשכתי לעבוד.. האם זה תהליך נכון? תוכלי לרשום לנו מידע מפורט כמו שעשית עם המרגרינה? סליחה שאני מטריחה אותך אבל חשוב לי לדעת שאני עושה הכל כמו שצריך…

בלה

האם אפשר להכין את אוזני המן בלי מיקסר?
לערבב ביד?
תודה מראש

שיר

אפשר להכניס את החמאה ככה למיקסר? בלי לתת לה לעמוד קצת בחוץ?

שרון

הי ניקי,
זו הזדמנות לשאול, מתי מקררים את הבצק ומתי לא? עשינו בסופ”ש את אזני ההמן המהירות (שיצאו נפלאות!), אבל לא הבנתי מתי ניתן לדלג על שלב הקירור ומתי לא. תודה רבה מראש

רחלי

הי ניקי.

האם אותו דבר עושים גם עם מחמאה? הרי היא במקור יותר קשה ופחות רכה לעבודה
(בתור אחת שלשה בצקים בידיים ומרגישה את ההבדל…)

שבוע נפלא ושמח!!