


חמאה בבצק פריך
שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המן. הרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.
מרכיבים:
חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.
הכנות:
30857 צפיות 10 צפיות היום
צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנות
ניקי שלום,
אני רוצה להכין פאי עם בצק פריך פרווה לאירוח. מה המתכון לבצק לפאי שייצא טוב ובלי פקשושים?
וגם האם אפשר על כל בצק פריך לעשות מילוי דובדבנים לדוגמא?
אודה לתשובתך המהירה כדי לעשות “שיעורי בית” לגבי המצרכים שאני צריכה.
תודה רבה מראש
רז
היי ניקי!
יש לי מיקסר של KENWOOD אבל תמיד שאני שמה חמאה קרה וקמח אחרי כמה סיבובים הכול צונח למטה והוו לישה לא מערבב כלום…
אז מידי פעם אני עוצרת ומערבלת הכול ושוב זה קורה אחרי כמה סיבובים. יש לך פיתרון למצב הזה?
יוצא שאני מחכה מלא זמן ולא קורה כלום.
וגם, ניסיתי לעבור ללישה ביד עם חמאה קרה אבל באמת החמאה והקמח לא ממש השתלבו, עשיתי אולי משהו לא בסדר בלישה<ץ
תודה רבה!!
היי ניקי
אשמח לדעת אם הבצק של האוזני המן מתאימים גם למעמול.
תודה
ההוראות האלה נכונות גם לגבי מחמאה?
קר ישר מהמקרר וקוביות קטנות?
תודה.
תצייני שלאחר הלישה צריך לתת לבצק לנוח במקרר כדי שהחמאה תתגבש שוב אחרי שנמסה על ידי הלישה
באיזו וו במיקסר משתמשים לבצק פריך?
אופס ואני פעמיים כבר הכנתי את האוזני המן לפני המתכון הנ”ל, והמסתי את החמאה במיקרו, ובכל זאת יצאו מצויינים!
תודה על מתכון נהדר.