חמאה בבצק פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המןהרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.

מרכיבים:

חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.

הכנות:

30857 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנותחמאה בבצק פריך

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
רז

ניקי שלום,

אני רוצה להכין פאי עם בצק פריך פרווה לאירוח. מה המתכון לבצק לפאי שייצא טוב ובלי פקשושים?
וגם האם אפשר על כל בצק פריך לעשות מילוי דובדבנים לדוגמא?
אודה לתשובתך המהירה כדי לעשות “שיעורי בית” לגבי המצרכים שאני צריכה.
תודה רבה מראש
רז

מרב

היי ניקי!
יש לי מיקסר של KENWOOD אבל תמיד שאני שמה חמאה קרה וקמח אחרי כמה סיבובים הכול צונח למטה והוו לישה לא מערבב כלום…
אז מידי פעם אני עוצרת ומערבלת הכול ושוב זה קורה אחרי כמה סיבובים. יש לך פיתרון למצב הזה?
יוצא שאני מחכה מלא זמן ולא קורה כלום.
וגם, ניסיתי לעבור ללישה ביד עם חמאה קרה אבל באמת החמאה והקמח לא ממש השתלבו, עשיתי אולי משהו לא בסדר בלישה<ץ

תודה רבה!!

אורנה

היי ניקי
אשמח לדעת אם הבצק של האוזני המן מתאימים גם למעמול.
תודה

naambar

ההוראות האלה נכונות גם לגבי מחמאה?
קר ישר מהמקרר וקוביות קטנות?
תודה.

מורן

תצייני שלאחר הלישה צריך לתת לבצק לנוח במקרר כדי שהחמאה תתגבש שוב אחרי שנמסה על ידי הלישה

סיון

באיזו וו במיקסר משתמשים לבצק פריך?

בטי

אופס ואני פעמיים כבר הכנתי את האוזני המן לפני המתכון הנ”ל, והמסתי את החמאה במיקרו, ובכל זאת יצאו מצויינים!
תודה על מתכון נהדר.