חמאה בבצק פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חמאה בבצק פריך

חמאה בבצק פריך

שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המןהרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.

מרכיבים:

חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.

הכנות:

30729 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנותחמאה בבצק פריך

64
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי מנשה

ניקי יקירה מסתבר שכל השנים עשיתי טעות עם החמאה נהגתי להמיס אותה במיקורגל ואף פעם לא הבנתי מדוע העוגיות לא יוצאות מוצלחות, ההסבר וההמחשה בתמונות מעולות הודות לך למדתי סופסוף להכין עוגיות!
ובכלל כל המתכונים שלך נהדרים! את נהדרת!
תודה

מור

היי יש לי רק מיקסר ידני ורצית לדעת אם אפשר להשתמש בו להכהת בצק פריך ואם כן אז במה משתמשים בבלון הקצפה או בוו המסולסל?

סימה

ניקי יקרה! למיטב ידיעתי ומתוך ניסיון משתמשים בחמאה בטמפרטורת החדר זאת אומרת מוציאים אותה מהמקרר חצי שעה לפני השימוש בה ואז היא מתמזגת יפה עם הקמח ולא מותירה גושים בבצק. בצורה כזו גם קל יותר לעבוד איתה… מקווה שעזרתי!

בת-אל

היי ניקי.

אם אין לי מיקסר, אפשר להכין בצק פריך עם לישה בידיים?

ניסיתי פעם ועדיין נשארו לי גושים קטנים של חמאה.

תודה.

עירית

אהלן ניקי
אחרי שהוצאתי את העוגיות של העוגיות לוטוס מהתנור ואחרי שהן התקררו, טעמתי וזה לא מספיק מוכן
מה לעשות??

יולי

היי ניקי. תודה על הטיפ הנהדר. כשמכינים עוגיות מבצק פריך אז במיקסר להשתמש בון בצורת ספירלה?

לימור

שלום לך ניקי המדהימה, אני בדרך כלל מקפיאה חמאה ומרגרינה עד לשעת הצורך, האם זה אפשרי? לא הורס את החמאה?
ושאלה נוספת , במידה וזה אפשררי, לבצק פריך, כמה זמן השימוש להוציא? (כי אי אפשר להמיס אותו בבצק הפריך)
תודה רבה !