


חמאה בבצק פריך
שואלים אותי המון איך החמאה צריכה להראות להיות כשמכינים אוזני המן. הרבה חושבים שצריכים להמיס אותה שזה הדבר האחרון שצריך לעשות.
מרכיבים:
חמאה בבצק פריך למשל כמו באוזני המן או בעוגיות פרח או ברולדות הנהדרות ויש עוד הרבה דוגמאות באתר החמאה צריכה להיות קרה מהמקרר.
אז איך בכל זאת עובדים איתה ? הרי היא גוש גדול וקשה איך היא בדיוק תתמזג עם הבצק ?
הפטנט מאוד פשוט לחתוך אותה לקוביות קטנות ואז אין שום בעיה לעבוד איתה.
הכנות:
30729 צפיות 15 צפיות היום
צילום מקרוב של חמאה חתוכה לקוביות קטנות
ניקי יקירה מסתבר שכל השנים עשיתי טעות עם החמאה נהגתי להמיס אותה במיקורגל ואף פעם לא הבנתי מדוע העוגיות לא יוצאות מוצלחות, ההסבר וההמחשה בתמונות מעולות הודות לך למדתי סופסוף להכין עוגיות!
ובכלל כל המתכונים שלך נהדרים! את נהדרת!
תודה
היי יש לי רק מיקסר ידני ורצית לדעת אם אפשר להשתמש בו להכהת בצק פריך ואם כן אז במה משתמשים בבלון הקצפה או בוו המסולסל?
ניקי יקרה! למיטב ידיעתי ומתוך ניסיון משתמשים בחמאה בטמפרטורת החדר זאת אומרת מוציאים אותה מהמקרר חצי שעה לפני השימוש בה ואז היא מתמזגת יפה עם הקמח ולא מותירה גושים בבצק. בצורה כזו גם קל יותר לעבוד איתה… מקווה שעזרתי!
היי ניקי.
אם אין לי מיקסר, אפשר להכין בצק פריך עם לישה בידיים?
ניסיתי פעם ועדיין נשארו לי גושים קטנים של חמאה.
תודה.
אהלן ניקי
אחרי שהוצאתי את העוגיות של העוגיות לוטוס מהתנור ואחרי שהן התקררו, טעמתי וזה לא מספיק מוכן
מה לעשות??
היי ניקי. תודה על הטיפ הנהדר. כשמכינים עוגיות מבצק פריך אז במיקסר להשתמש בון בצורת ספירלה?
שלום לך ניקי המדהימה, אני בדרך כלל מקפיאה חמאה ומרגרינה עד לשעת הצורך, האם זה אפשרי? לא הורס את החמאה?
ושאלה נוספת , במידה וזה אפשררי, לבצק פריך, כמה זמן השימוש להוציא? (כי אי אפשר להמיס אותו בבצק הפריך)
תודה רבה !