עוגת תפוחים מתנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים מתנה

עוגת תפוחים מתנה

עוגת תפוחים מתנה, איך אפשר להכין משלוח מנות בלי העוגה הכי טובה באתר ? חוץ מזה עוגת תפוחים מסמלת בשבילי בית חם, ילדים, משפחה אז כמובן רציתי להוסיף אותה למשלוח מנות שנעשה מכל הלב.

מרכיבים:

זה די תלוי בכמות שצריכים, אני הכנתי את העוגת תפוחים בכמות של פי 3, יצאו לי כ 9 תבניות אינגליש קטנות. כל משלוח מנות קיבל עוגה אחת
העוגה הבסיסית היא :

4 תפוחים ירוק צהוב מקולפים
4 ביצים גדולות
2 כפות סוכר חום דמררה
200 ג’ סוכר (כוס)
240 מ”ל שמן (כוס)
2 כוסות קמח תופח
כפית קינמון
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות.

2. לערבב את קוביות התפוחים והסוכר חום, לטרוף את הביצים והסוכר, להוסיף את שאר המצרכים.

3. לחלק את הבלילה לתבניות , למלא עד 3/4 גובה.

4. לאפות עד שהבלילה מזהיבה וקיסם יוצא נקי, כ 25 דקות.

אני את הכנתי את הבלילה הזאת פי 3

18603 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים מתנהעוגת תפוחים מתנהעוגת תפוחים מתנהעוגת תפוחים מתנה

גולשים מכינים וממליצים:

מאיה : “עוגה מדהימה! תודה רבה פעם ראשונה שאני מכינה עוגת תפוחים כי אני פחות אוהבת אבל את זו טרפתי לבד”

יוליה : “יצא מעולה!!!”

גלית : “יצא מצוין כמו כל המתכונים שלך :)”

שבי : “הכנתי עכשיו כמות כפולה,
מזל, כי היא פשוט מדהימה!!
תודה רבה!!”

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
נינה

היי ניקי
זה מספיק לאינגליק קייק 1? ולכמה קטנות?

פורטונה

שלום ניקי,
קניתי תבניות כמו שלך, אני צריכה משהו כמו 15 עוגות. האם להכפיל את הבלילה?או לשלש? מה את ממליצה?
תודה ופורים שמח

שרה

ניקי שלום.
רציתי לדעת..כשאת רושמת במתכון על 2 כוסות קמח תופח
מהי הכמות בגרם? או לחילופין לאיזה כוס את מתכוונת?
תודה רבה על המתכונים המעולים =)

ורד דרורי

היי אם אני לא מכפילה כמיות כמה אמור לצאת עוגות קטנות?
אני מכינה 4 משולחים מנות זה יספיק הכמות הזו?
(: תודה רבה

רוני

הי יש לי שאלה
טורפים את הביצים והסוכר יחד או שמוסיפים את הסוכר תוך כדי ההקצה?

סיון

היי ניקי
להכפיל פי 3 זה אומר 6 תבניות אינגליש רגילות?
וזה אומר 12 ביצים… נשמע מפחיד…. זה הגיוני?
שאר המצרכים גם פי 3 או שפחות סוכר…?

הכנתי את הנגיסי גבינה שלך יצא מהמם… הבעל והילדים כ”כ אהבו. בע”ה העוגת תפוחים והנגיסי גבינה יככבו במשלוחי המנות. תודה רבה!

חוי

במקום קמח תופח, מה היחס של קמח רגיל ואבקת אפיה?