רוטב עגבניות לפיצה
אחרי הרבה ניסיונות זה הרוטב הכי טעים לפיצה שהכנתי, זה מתכון מנצח פשוט וקל לרוטב ממש טעים. רוטב עגבניות קלאסי עם בזיליקום יוצא רוטב נהדר שממש לא מסובך להכין.
אפשר אפילו לאכול אותו עם כף מרוב שהוא טעים, תכינו כפול ותקפיאו ככה יהיה לכם רוטב זמין כל פעם שתירצו להכין פיצה. מתכון לפיצה מפנקת בדיוק כאן.
מרכיבים:
4 עגבניות יפות בגודל בינוני
שן שום
כף רסק עגבניות
כף קטשופ
כף בזיליקום קצוץ
חצי כוס מים
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לסמן איקס על כל עגבניה להוסיף למים ולבשל כ 3 דקות. לסנן לקרר ולקלף.
2. לפרוס את השום, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את השום ולטגן כדקה, לחתוך את העגבניות גס להוסיף לשום ולטגן כשתי דקות.
3. להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 7 – 8 דקות על אש נמוכה בינונית, לבדוק טעמים.
*4. להעביר למעבד מזון לטחון גס בפולסים קצרים, לבדוק טעמים.
כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בעגבניות רכות, ניתן להקפיא, מספיק ל 4 – 5 פיצות.
גולשים מכינים וממליצים:
חיה : "רוטב ממש מוצלח!!"