יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות משקאות

אייס קפה מפנק בטירוף!

23 יוני 2019
(Visited 111,422 times, 1 visits today)
אייס קפה מפנק בטירוף!

אייס קפה מפנק בטירוף!

איזה כיף לשתות קפה קר בקיץ מבחינתי זה הפינוק הכי טוב שיש כשבחוץ חם אני מכינה קנקן קפה קר ואפילו קצת קפוא, אם כבר קפה קר אז עד הסוף נכון ?
אני רוצה לגלות לכם בסוד שהרבה יותר זול להכין קפה קר בבית מאשר לקנות ואפילו יוצא הרבה יותר מוצלח לא תחזרו לקנות אחרי שתכינו בבית זה.
אני לא חובבת קפה גדולה אבל יש שני דברים שאני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלעדיהם, הראשון זה קפה קר ועדיף כמה שיותר והשני זה העוגיות הכי טעימות שאני כבר מזמן התמכרתי אליהן.
נתתי למטה מספר שידרוגים לקפה מומלץ לקרוא ולבחור מה שמתאים לכם.
תהנו מקפה קר מושלם!

מרכיבים:

3 כפיות אבקת נס קפה או כל קפה איכותי אחר
60 מ"ל מים רותחים (1/4 כוס)
80 ג' סוכר (שליש כוס)
800 מ"ל חלב קר (3 כוסות + שליש כוס)
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
תמציות קפה / קוביות קרח

העוגיות קפה הכי טעימות

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לשים בקערה את הנס קפה והמים הרותחים לטרוף במשך כמה דקות עד שהקפה נמס לגמרי ויש קצף.

2. להוסיף את הסוכר תוך כדי טריפה מהירה עד שהסוכר נמס לגמרי.

3. להוסיף את התמצית וניל והחלב ולטרוף עד שהכל אחיד.

4. להכניס להקפאה ל 30 דקות.

5. אפשרויות:
אפשר לוותר על ההקפאה, אני אוהבת כשזה ממש קר אז הקפאתי לזמן קצר.
מומלץ להכניס את הכוסות להקפאה ל 10 דקות לפני שאתם מוזגים את הקפה.
לפני המזיגה לכוסות לשים 2 תמציות קפה בכל כוס ואז למזוג.
אפשר לשים את הקפה בבלנדר להוסיף 6 תמציות או קוביות קרח לכתוש אותן ואז למזוג לכוסות.
עוד אפשרות, להכניס להקפאה לכמה שעות מידי פעם לערבב שהוא לא יקפא להגיש חצי קפוא.
אפשר להכניס פנימה כדור גלידת וניל.
אם כבר הולכים על שחיתות אז עד הסוף נכון ? אפשר להזליף מעל קצפת קפה (מתכון למטה)
שדרוג נוסף (אני כבר בשוונג) להוסיף 100 מ"ל חלב ממותק וכדאי לשים ליטר חלב במקום 800 מ"ל.
רוצים טעם מודגש יותר של קפה ? תוסיפו כפית נוספת אבקת נס קפה.

ניקי לוחשת לספרים

קצפת קפה:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל
כפית גדושה אבקת נס קפה
2 כפות סוכר

להקציף את כל המצרכים לקצפת יציבה, למלא את שקית הזילוף ולהזליף מעל האייס קפה, לבזוק מעט קקאו מעל.

כדאי לדעת ש…
בואו נדבר על הסוכר, הסיבה שאייס קפה בבית קפה / תחנות דלק טעים כל כך כי הוא מלא בסוכר, יש כאן 4 כוסות קפה אני מציעה לכל אחד לשחק עם כמויות הסוכר להפחית / להגדיל לפי הטעם.
בסופו של דבר זה קפה וכל אחד אוהב לשתות אחרת, תעשו ניסיונות ותגיעו למה שאתם אוהבים.

הרשם
עדכן
87 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
מתכון מושלם!
מה זה אומר תמצית וניל אמיתית?
מהבקבוק כאילו, כמו שקונים בחנות?

למה הכוונה תמצית קפה?

הכנתי מלא פעמיים יצא מדהים ומפנק בטירוף!

אני רוצה להכין כוס קפה אחת.. מה הכמויות?

היי ניקי יש לך מתכון לאייס וניל?

היי ניקי יש לך מתכון של אייס שוקו???
תודה רבה

היי ניקי רציתי לשאול אם יש לך מתכון לחיתוכיות האלה שזה בצק עלים ואז שכבת קצפת ואז שוב בצק עלים …
ואיך קוראים לזה במקור?