שייק מנגו
תודו שאין כמו מנגו, הפרי היפהפה הזה הגיע לחנויות ומתבקש להכין איתו משהו וזה לא חייב להיות קינוח מתוק. אני גיליתי שהדרך הכי טובה לפתוח את הבוקר זה עם שייק פירות מרענן.
אין צורך בסוכר, המתיקות הטבעית של המנגו מספיקה ועם עדיין חסר, נגיעת דבש ואתם מסודרים. קמים בבוקר, אין זמן, כולם בלחץ, לוקח דקה להכין ולמזוג לכוסות. ככה צריך לפתוח את הבוקר עם שייק מרענן במיוחד לימי הקיץ החמים.
2 מנות
מרכיבים:
2 מנגו בינוניים ובשלים (רצוי מסוג מאיה)
יוגורט במתיקות מעודנת
180 מ"ל חלב קר (שלושת רבעי כוס)
כף דבש
הכנות:
1. לקלף את המנגו לחתוך לקוביות ולהעביר למיקסר להוסיף את היוגורט, חלב והדבש ולטחון לתערובת אחידה, מומלץ לטעום המתיקות עדינה מי שזה לא מספיק בשבילו שיוסיף כף סוכר.
2. מי שמעדיף מרקם יותר דליל להוסיף קצת חלב או מים.
3. למזוג לכוסות ולהתענג.
For the recipe in English:
Mango smoothie