


סיידר תפוחים חם
מה לכתוב ? זה טעים, מפנק חם ואין כמו להתכרבל עם שמיכת הפוך כשבחוץ סערה ושומעים את נקישות הגשם על החלון ובשתי הידיים להחזיק כוס סיידר חם שמחמם את כל הגוף. מבחינתי שבחוץ תיהיה סופת שלגים עכשיו.
מרכיבים:
תרכיז תפוחים של סיידר הגליל 330 מ”ל
3 ליטר מים
3 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
2 תפוזים חתוכים לקוביות
3 – 4 כפות סוכר (לפי הטעם)
כפית קינמון
הכנות:
1. להרתיח את המים להוסיף את כל המצרכים, לבשל כ 20 דקות על אש בינונית לבדוק טעמים.
44385 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
הודיה : “הורדתי את זה מהאש יצאה מדהים כמה שזה טעים תודה רבה על מתכון פשוט אבל מטורף.”
בוקר טוב,
שייך להכין לפני שבת, ולהשאיר על הפלטה להגיש לסיום הארוחה?
הי ניקי,
אפשר בלי סיידר הגליל? שיצא טיבעי?
אני פשוט לא שותה שתיה מתוקה קנויה…
תודה!