סיידר תפוחים אלכוהולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סיידר תפוחים אלכוהולי

סיידר תפוחים אלכוהולי

סיידר תפוחים אלכוהולי,  כל מילה שאני אכתוב כאן מיותרת המשקה הזה מדהים
טעם האלכוהול מורגש בצורה עדינה ולא חזק גם מי שלא אוהב אלכוהול מתאהב במשקה הזה

מרכיבים:

11 כוסות מים
תרכיז תפוחים של סיידר הגליל (מגיע בבקבוק)
כפית קינמון
3 שוטים של וודקה (3/4 כוס)
חצי כוס יין אדום
60 ג’ סוכר  (3 כפות) (לטעום)


הכנות:

1. להרתיח את המים ולהוסיף את כל המצרכים, להנמיך את האש ולבשל עוד כ 20 דקות תוך כדי עירבוב, לבדוק טעמים.

2. להוריד את הסיר מהאש ולצנן, להכניס להקפאה ומידי פעם לערבב. (זה לוקח זמן אז צריך כאן סבלנות)

3. להגיש כשהסיידר קפוא למחצה, מעולה! ביום חג זאת חגיגה.

6482 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סיידר תפוחים אלכוהולי


40
תגובות

  הרשם  
עדכן
אוריאו

היי ניקי
חייב להקפיא את המשקה? אי אפשר להגיד אותו אחרי התקררות קלה?

רחל

אפשר אלכוהול אחר במקום הוודקה? (למשל ברנדי?)

שולמית

היי ניקי, תתחדשי על העיצוב של האתר! מהמם ונוח 🙂
שאלה, אפשר להקפיא בערך שבוע מראש את הסיידר? (או במקרר) הכנתי כדי לנסות לפני המשלוחי מנות ואין לי כל-כך מה לעשות עם הכמות עד פורים..
ויצא מעולה!!