יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

משקאות

סיידר תפוחים אלכוהולי

19 מרץ 2012
(Visited 7,668 times, 1 visits today)
סיידר תפוחים אלכוהולי

סיידר תפוחים אלכוהולי

סיידר תפוחים אלכוהולי,  כל מילה שאני אכתוב כאן מיותרת המשקה הזה מדהים
טעם האלכוהול מורגש בצורה עדינה ולא חזק גם מי שלא אוהב אלכוהול מתאהב במשקה הזה

מרכיבים:

11 כוסות מים
תרכיז תפוחים של סיידר הגליל (מגיע בבקבוק)
כפית קינמון
3 שוטים של וודקה (3/4 כוס)
חצי כוס יין אדום
60 ג' סוכר  (3 כפות) (לטעום)

אולי תאהב גם את...♥

  • שוקו של פעם – מתכון לשוקו אליפות!

    זה בדיוק הזמן לשוקו קר ומפנק, איך התאים לי לפנק את אביב עם השוקו שהוא הכי אוהב.
    החלטתי להשקיע הפעם חיזקתי את טעם השוקו עם שוקולד שיוסיף טעם משובח! השוקו הזה פינוק אמיתי ואני חייבת לומר שזה לא רק לילדים אני מכירה גם מבוגרם שאוהבים אותו 🙂
    אפשר להתאים אותו לעונות השנה, בחורף להגיש אותו חם מתחת לשמיכת הפוך ובקיץ לשתות אותו קר.
    יש לי רק דבר אחד לומר תפסיקו לקנות שוקו תנסו להכין בבית אני בטוחה שתופתעו יוצא שוקו מושלם! הגשתי עם עוגיות חמאה ליד והתמוגגנו מכל טעימה.
    אני אספר לכם קוריוז הצלחתי למצוא בקבוקים קטנים מפלסטיק הכנתי מראש מילאתי את הבקבוקים ושמתי במקרר, לפני השתייה לתת ניעור טוב ולהנות משוקו יאמי אפילו יצא זול יותר להכין בבית שזה בונוס לא רע בכלל 🙂

  • קפה מוקצף כמו בבית קפה

    להכין קפה בבית בדיוק כמו בבית קפה פינוק נהדר וטעים.
    ובימים האלה מי בכלל רוצה לצאת מהבית ? אז גם בימים כאלה שנמצאים רוב הזמן בבית אפשר להנות מקפה נהדר קרמי סמיך.
    אתם לא תפסיקו ללקק את הקערה הקרם הזה משגע ואני אגיד לכם עוד משהו יותר זול להכין בבית מאשר לקנות בבית קפה וברגע שתתחילו להכין אני לא אחראית אתם עומדים להתמכר לקפה נהדר.
    בלי מכונת קפה ואפילו הסברתי איך אפשר להכין ידני. כמה פשוט וכמה טעים להנות מקפה קר שמכינים בבית ויוצא בדיוק כמו בבית קפה.
    התמכרות זוכרים ? 🙂

  • אייס קפה מפנק בטירוף!

    איזה כיף לשתות קפה קר בקיץ מבחינתי זה הפינוק הכי טוב שיש כשבחוץ חם אני מכינה קנקן קפה קר ואפילו קצת קפוא, אם כבר קפה קר אז עד הסוף נכון ?
    אני רוצה לגלות לכם בסוד שהרבה יותר זול להכין קפה קר בבית מאשר לקנות ואפילו יוצא הרבה יותר מוצלח לא תחזרו לקנות אחרי שתכינו בבית זה.
    אני לא חובבת קפה גדולה אבל יש שני דברים שאני לא יכולה לדמיין את החיים שלי בלעדיהם, הראשון זה קפה קר ועדיף כמה שיותר והשני זה העוגיות הכי טעימות שאני כבר מזמן התמכרתי אליהן.
    נתתי למטה מספר שידרוגים לקפה מומלץ לקרוא ולבחור מה שמתאים לכם.
    תהנו מקפה קר מושלם!

  • תמצית קפה מתכון

    איזה כיף להתפנק עם קפה קר בחום הזה, קבלו שדרוג לקפה שלכם שיוצא נהדר! הכי יפה כאן שאפשר להחזיק קבוע בהקפאה למתי שרוצים להכין, יש אורחים בדרך אין צורך להפשיר ישר לתוך הקפה. תהנו ואל תשכחו עוגה טובה ליד.

    24 תמציות קפה

הכנות:

1. להרתיח את המים ולהוסיף את כל המצרכים, להנמיך את האש ולבשל עוד כ 20 דקות תוך כדי עירבוב, לבדוק טעמים.

2. להוריד את הסיר מהאש ולצנן, להכניס להקפאה ומידי פעם לערבב. (זה לוקח זמן אז צריך כאן סבלנות)

3. להגיש כשהסיידר קפוא למחצה, מעולה! ביום חג זאת חגיגה.

סיידר תפוחים אלכוהולי

הרשם
עדכן
42 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום לניקי היקרה, האם אפשר להשתמש בוודקה לימון ?
מה הגודל של הסיידר.תרכיז, קניתי היום אבל זה יחסית קופסת פח גדולה ?

היי ניקי
חייב להקפיא את המשקה? אי אפשר להגיד אותו אחרי התקררות קלה?

אפשר אלכוהול אחר במקום הוודקה? (למשל ברנדי?)

היי ניקי, תתחדשי על העיצוב של האתר! מהמם ונוח 🙂
שאלה, אפשר להקפיא בערך שבוע מראש את הסיידר? (או במקרר) הכנתי כדי לנסות לפני המשלוחי מנות ואין לי כל-כך מה לעשות עם הכמות עד פורים..
ויצא מעולה!!

תודה על תגובתך!
האם ניתן להשתמש ביין חצי יבש סמוק במקום אדום?
פורים שמח!

הי ניקי, שתי שאלות:
1. לכמה מנות/כוסות/בקבוקים/צנצנות מספיק המתכון?
2. לכמה זמן הסיידר יכול להישמר במקרר/במקפיא?
תודה רבה!

אשמח לדעת אם אני מקפיא את זה בסיר קערה איך את מעבירה לבקבוק יפה?