סיידר תפוחים אלכוהולי
סיידר תפוחים אלכוהולי, כל מילה שאני אכתוב כאן מיותרת המשקה הזה מדהים
טעם האלכוהול מורגש בצורה עדינה ולא חזק גם מי שלא אוהב אלכוהול מתאהב במשקה הזה
מרכיבים:
11 כוסות מים
תרכיז תפוחים של סיידר הגליל (מגיע בבקבוק)
כפית קינמון
3 שוטים של וודקה (3/4 כוס)
חצי כוס יין אדום
60 ג' סוכר (3 כפות) (לטעום)
הכנות:
1. להרתיח את המים ולהוסיף את כל המצרכים, להנמיך את האש ולבשל עוד כ 20 דקות תוך כדי עירבוב, לבדוק טעמים.
2. להוריד את הסיר מהאש ולצנן, להכניס להקפאה ומידי פעם לערבב. (זה לוקח זמן אז צריך כאן סבלנות)
3. להגיש כשהסיידר קפוא למחצה, מעולה! ביום חג זאת חגיגה.