


סיידר תפוחים אלכוהולי
סיידר תפוחים אלכוהולי, כל מילה שאני אכתוב כאן מיותרת המשקה הזה מדהים
טעם האלכוהול מורגש בצורה עדינה ולא חזק גם מי שלא אוהב אלכוהול מתאהב במשקה הזה
מרכיבים:
11 כוסות מים
תרכיז תפוחים של סיידר הגליל (מגיע בבקבוק)
כפית קינמון
3 שוטים של וודקה (3/4 כוס)
חצי כוס יין אדום
60 ג’ סוכר (3 כפות) (לטעום)
הכנות:
1. להרתיח את המים ולהוסיף את כל המצרכים, להנמיך את האש ולבשל עוד כ 20 דקות תוך כדי עירבוב, לבדוק טעמים.
2. להוריד את הסיר מהאש ולצנן, להכניס להקפאה ומידי פעם לערבב. (זה לוקח זמן אז צריך כאן סבלנות)
3. להגיש כשהסיידר קפוא למחצה, מעולה! ביום חג זאת חגיגה.
21000 צפיות 30 צפיות היום
יום נעים ניקי !
אפשר להשתמש בתרכיז של מיץ תפוחים שבא בקופסת שימורים כזה שיש לחברת B&D?
שלום ניקי, אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך!!
מתכננת להכין את הסיידר מחר למסיבה. כמה שאלות-
לכמה מנות מספיקה הכמות הזאת?
איך את מגישה? באיזה כוסות? עם קשית קטנה?
(אני לא מבינה גדולה באלכוהול…)
תודה!
שלום רב ניקי מה שלומך? יש לך מתכון למיץ תפוחים חם? תודה.
נראה מדהים!
כמה זמן בערך צריך בהקפאה?
צריך להקפיא כבר בכוסות?
היי ניקי! עובד גם עם מיץ תפוחים?
באיזה יין מדובר מתוק או יבש?
שלום
יש לך אתר מדהים. אני בחופשת לידה ולא מפסיקה לקרוא ולנסות מתכונים שלך. כול הסובבים נהנים בטירוףףף. שאלה- כמה מהתרכיז? את כולו? יישר כוח ותמשיכי להעשיר ולשבח אותנו.