סיידר תפוחים אלכוהולי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סיידר תפוחים אלכוהולי

סיידר תפוחים אלכוהולי

סיידר תפוחים אלכוהולי,  כל מילה שאני אכתוב כאן מיותרת המשקה הזה מדהים
טעם האלכוהול מורגש בצורה עדינה ולא חזק גם מי שלא אוהב אלכוהול מתאהב במשקה הזה

מרכיבים:

11 כוסות מים
תרכיז תפוחים של סיידר הגליל (מגיע בבקבוק)
כפית קינמון
3 שוטים של וודקה (3/4 כוס)
חצי כוס יין אדום
60 ג’ סוכר  (3 כפות) (לטעום)

הכנות:

1. להרתיח את המים ולהוסיף את כל המצרכים, להנמיך את האש ולבשל עוד כ 20 דקות תוך כדי עירבוב, לבדוק טעמים.

2. להוריד את הסיר מהאש ולצנן, להכניס להקפאה ומידי פעם לערבב. (זה לוקח זמן אז צריך כאן סבלנות)

3. להגיש כשהסיידר קפוא למחצה, מעולה! ביום חג זאת חגיגה.

20971 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סיידר תפוחים אלכוהולי

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיינה

תודה על תגובתך!
האם ניתן להשתמש ביין חצי יבש סמוק במקום אדום?
פורים שמח!

שיינה

הי ניקי, שתי שאלות:
1. לכמה מנות/כוסות/בקבוקים/צנצנות מספיק המתכון?
2. לכמה זמן הסיידר יכול להישמר במקרר/במקפיא?
תודה רבה!

שירן

אשמח לדעת אם אני מקפיא את זה בסיר קערה איך את מעבירה לבקבוק יפה?

שירן

שלום ניקי, תודה רבה. שאלה יין אדום יבש?

חני

אשמח לדעת אם אפשרי להשתמש בתרכיז התפוחים (בפחית) של חברת בטר אנד דיפרנט. (לא מוצאת את הבקבוק המבוקש.. לצערי)
המון תודות, מעריצה את האתר ואת ההתייחסות המסורה שלך 🙂

דנה

הי ניקי מהיכן הבקבוקים?

לימור

ניקי יקרה, ידעתי שאצלך באתר אמצע רעיונות מעולים למשלוחי מנות!!! רציתי לשאול: כתבת שצריך להקפיא כמה שעות את המשקה בקערה/סיר, אז כשאני מחלקת את זה לכוסיות קטנות בעצם צריך להפשיר שוב? ואז איך מגישים את זה-קפוא או מופשר?
תודה